+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Najnovija generacija eXite

Najnovija generacija eXite

Sigurna EDI budućnost s najnovijom generacijom eXite!

Da bismo osigurali sigurnu EDI budućnost za vašu tvrtku, obnovili smo eXite® i prilagodili ga najsuvremenijom EDI tehnologijom.

Radi se o kombinaciji stabilnosti i pouzdanosti za budućnost koju čini Electronic Data Interchange ili EDI, jedna od najpouzdanijih tehnologija opskrbnog lanca na tržištu.

Najnovija generacija eXite® – što možete očekivati?

  • MAKSIMALNU SIGURNOST I DOSTUPNOST

Certifikat ISAE3402 tipa II, dodatne sigurnosne opcije (prijava tokenom, model odobrenja itd.) i sigurnosnu infrastrukturu koju je naš tehnološki partner T-Systems osigurao, jamče maksimalnu sigurnost i dostupnost sada i u budućnosti.

  • BRŽE POVEZIVANJE NOVIH EDI PARTNERA

Zahvaljujući velikom broju industrijskih standarda, ERP adaptera i komunikacijskih kanala, u konačnici nema EDI partnera koji se ne mogu povezati putem eXite®. To čini proces povezivanja novih tvrtki i / ili EDI partnera brže nego ikad.

  • NOVI eXite® ONLINE PORTAL

Uključuje napredno pretraživanje i praćenje EDI transakcija na portalu prilgođenom korisnicima. Imat ćete cjelovit pregled vaših EDI operacija putem eXite®, dostupnog 24 sata dnevno.

  • POBOLJŠANI KONCEPT AUTORIZACIJE ZA JOŠ VIŠE TRANSPARENTNOSTI

Tražite li povećanu transparentnost ne samo za EDI stručnjake, već i za specijalizirane odjele u vašoj tvrtki? Naš novi model ovlaštenja s prilagođenim opcijama to omogućuje!

  • I JOŠ PUNO TOGA !

Iz tehničke perspektive, sve što je potrebno, je prenijeti vaš postojeći eXite® račun. Proces tranzicije obično traje samo nekoliko minuta; brz je i jednostavan.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.