+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

EDITEL SK sada je član ZAP SR

EDITEL SK je član ZAP SR

EDITEL SK je sada član ZAP SR – Slovačke udruge automobilske industrije

Zadovoljstvo nam je što možemo objaviti da je EDITEL SK sada punopravni član Udruženja automobilske industrije Slovačke Republike (ZAP SR).

„Naš je glavni cilj oblikovati budući gospodarski razvoj na takav način da osiguramo da su prioriteti, tendencije i konkurentnost u slovačkoj proizvodnoj industriji usklađeni s globalnim ekonomskim događajima. Sretni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu našem novom članu EDITEL-u, međunarodnom pružatelju usluga na području elektroničke razmjene podataka koji je specijaliziran za procese u lancu opskrbe i srodne usluge za klijente u svim granama industrije, uključujući automobilski sektor “, rekao je Viktor Marušák, odjeljenje proizvođača i kooperanata na ZAP SR.

Suradnja EDITEL-a u automobilskoj industriji

G. Marušák je dodao: „Posljednjih godina EDITEL je bio vrlo aktivan u automobilskom sektoru, a članstvo u ZAP SR-u je sljedeći logični korak. Budući događaji poput e-mobilnosti, digitalizacije, autonomnog upravljanja i smanjenja emisije CO2 predstavljaju nove izazove za automobilsku industriju. Isto se odnosi i na globalno izdavanje računa u području EDI-ja. Vjerujemo da će stručnost i iskustvo EDITEL-a na tržištu Srednje i Istočne Europe biti veliko dobro za ZAP SR.”

„Ovaj korak otvara mnoge nove mogućnosti za rast i digitalizaciju u automobilskoj industriji. EDI je ključna komponenta uspješnih automobilskih proizvodnih procesa koji se fokusiraju na automatiziranu obradu. Pomoću jedne fleksibilne platforme možemo komunicirati s našim poslovnim partnerima, nadzirati protok razmjenjenih dokumenata, ubrzati proizvodni ciklus i na kraju osigurati nesmetane i transparentne JIT (just-in-time) ili JIS (just-in-sequence) operacije “, rekao je Štefan Sádovský, predsjednik Uprave EDITEL SK.

O ZAP SR

Udruženje automobilske industrije Slovačke Republike (ZAP SR) dobrovoljno je udruženje pravnih osoba (poput poduzeća, zadruga i drugih subjekata) koje djeluju u automobilskoj industriji. Osnovan je 22. lipnja 1993. u Bánovce nad Bebravouom kada je osnivački sporazum potpisalo 14 organizacija. Od danas udruženje objedinjuje 161 pravnu osobu, održava višestruke domaće i međunarodne kontakte i surađuje s drugim udrugama istomišljenika.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit RainerPlendl
Logo copyright ZAP SR

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.