+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

EDI poslovanje u Roxu

EDI poslovanje u Roxu

Lakše poslovanje uz Editelova rješenja

Tvrtka Rox d.o.o. osnovana je u Zagrebu 1992. godine. U početku su bili usmjereni samo na prodaju goriva. Asortiman auto opreme i auto kozmetike razvili su kao prirodan slijed interesa i ponudili ga u maloprodajnim objektima njihovih benzinskih postaja, a nakon toga i putem veleprodaje.

Renomirane inozemne kompanije prepoznale su u Rox-u vrlo brzo idealnog partnera za distribuciju svoje robe. Tako je tvrtka 1994. godine preuzela ekskluzivno zastupništvo za poznate njemačke brendove Nigrin, Unitec i Profex.

Kasnije se zastupništvo proširilo i na WUNDER-BAUM® proizvode te Armor All i STP proizvode u Hrvatskoj!

Danas asortiman obuhvaća iznimno široku ponudu s više od pet tisuća proizvoda. Osnove kategorije su: auto kozmetika, auto oprema, biciklizam, igračke, elektronika, alat, kućanstvo, osobna njega, sezonski programi, vrt i hrana.

Efikasna logistika i moderan distribucijski centar, garancija su uspješne isporuke u najkraćem vremenskom roku.

Kako bi dodatno optimizirao poslovne procese, a time i dodatno ojačao poziciju na tržištu, Rox je pokrenuo EDI poslovanje sa svojim kupcima, sada već davne 2012. godine.

EDITEL Adria (tadašnji Panteon Plus) je prepoznata kao tvrtka partner koja može pratiti njihove zahtjeve.

Partnerstvo između EDITEL-a i Rox-a zasnovano je na povjerenju i dugogodišnjoj suradnji. Osim Hrvatske, EDITEL suportira Rox u EDI poslovanju i za Sloveniju. U Srbiji  koriste EDITEL-ove usluge preko tvrtke-partner, Panteon Group.

EDITEL pruža EDI usluge trgovačkim lancima, drogerijama, hotelima odnosno hotelskim grupama i svim ostalim granama industrije gdje EDI razmjena dokumenata donosi veliki benefit za obje strane (i kupcu i dobavljaču).

Partnerstvo između EDITEL-a i Rox-a zasnovano je na povjerenju i dugogodišnjoj suradnji.  EDITEL portfelj usluga uključuje rješenja prilagođena potrebama u velikim korporacijama koja rade multinacionalno, ali i malim i srednjim poduzećima. Osim klasičnih EDI rješenja , EDITEL svojim klijentima, pa tako i Rox-u, pruža i ostale usluge (ili neke od njih) kao što su npr, e-Arhiva, digitalizacija papirnate arhive, konzalting, e-Račun, te svojim klijentima omogućava potpunu digitalizaciju poslovanja.

Osim Hrvatske, EDITEL suportira Rox u EDI poslovanju i za Sloveniju, a u Srbiji se koriste usluge EDITEL-ove tvrtka partner Panteon Group.

Početkom ove godine povezivanje u EDI s kupcima dodatno se ubrzalo, pa je u kratko vrijeme započeto ili već završeno povezivanje s renomiranim trgovačkim lancima i drogerijama kao što su Bauhaus, BIPA, Plodine, Bakmaz…., a s nekima kao što je Metro i Konzum, EDI razmjena je proširena na dodatne poruke i usluge (osobito e-Račun i e-Arhiva).

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit Obradovic

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.