+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Novi član našeg tima

novi član našeg tima

Voditeljica projektne pisarnice

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da od 1. lipnja 2024. imamo novog člana u našem timu, Ivanu Dotur koja će preuzeti ulogu Voditeljice projektne pisarnice. Ivana donosi bogato iskustvo i dokazanu stručnost u upravljanju poslovnim operacijama i strateškim projektima.

Dolazi s pozicije Operations Managera iz firme A-elektronik d.o.o. koja ima bogato iskustvo u istraživanju, razvoju i proizvodnji na području ugrađenih tehnologija, operativnih sustava u stvarnom vremenu i mobilnih aplikacija.

Tijekom svog rada u A-elektroniku bila je odgovorna za upravljanje dolaznim i odlaznim računima, koordinaciju s vanjskim partnerima (računovodstvo, pravne i konzultantske tvrtke), komunikaciju između odjela te za upravljanje internim projektima i unapređenje poslovnih procesa.

Prije toga, radila je kao Managing Director u Iron Mountain Croatia. Ovdje je upravljala lokalnim poslovanjem i integracijskim procesom nakon akvizicije Arhiv-trezor d.o.o. Njezino vođenje tima, upravljanje operativnim inicijativama i stalna potraga za poboljšanjem procesa rezultirali su impresivnim poslovnim uspjesima, uključujući povećanje prihoda i značajnu uštedu u režijskim troškovima.

Također, radila je kao direktorica u Copernicus Kapital d.o.o., gdje je nadzirala složene projekte, uključujući uspješnu prodaju dionica i upravljanje pravnim sporovima vezanim uz nekretnine. Njezina uloga Operativnog Managera u Terra Adriatica d.o.o. također je bila ključna u primjeni rješenja umjetne inteligencije i strojnog učenja za postizanje čistih vlasničkih listova.

Kroz svoju karijeru, Ivana je demonstrirala iznimnu sposobnost vođenja timova, unapređenja poslovnih procesa i postizanja značajnih financijskih rezultata. Njezino iskustvo i vizija bit će neprocjenjivi dok zajedno radimo na ostvarenju naših ciljeva.

Vjerujemo da će Ivana donijeti novu energiju i inovativne ideje našem timu, te nam svima biti vrijedan partner u daljnjem razvoju i rastu naše tvrtke.

Radujemo se suradnji s njom i uvjereni smo da će njezino pridruživanje našoj organizaciji donijeti brojne prednosti.

Želimo joj dobrodošlicu u naš tim i veselimo se zajedničkom putovanju i suradnji na budućim projektima.

 

Ivana Dotur
Project Office Manager

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.