+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Kada dvoje postaje jedno

Češki pružatelj logističkih usluga C.S.CARGO usredotočuje se na one industrije koje više ne mogu raditi bez EDI-ja: automobilske i FMCG industrije. Sve važniji zahtjev u tim industrijama je fleksibilnost kod rukovanja s različitim formatima datoteka i komunikacijskim protokolima. U prošlosti, C.S.CARGO često nije imao tu fleksibilnost jer se tvrtka oslanjala na dvije odvojene platforme za razmjenu podataka, koje su imale različite zahtjeve i ograničenja.

CSCARGO i EDI

Rješenje je bila uporaba jedne platforme koja može upravljati s trenutnim i budućim potrebama klijenata u vezi s različitim formatima podataka. Sterling B2B Integrator od strane IBM-a radi upravo to, dopuštajući integraciju B2B procesa koji uključuju više partnera. Savjetnik za kupce Robert Matras radi u češkoj podružnici EDITEL i pomaže tvrtki C.S.CARGO pri migraciji svih postojećih EDI procesa na platformu IBM Sterling B2B Integrator:

Funkcije poput EDI mapiranja i modeliranja poslovnih procesa koje nudi IBM Sterling B2B Integrator olakšavaju nam implementiranje vrlo specifičnih zahtjeva kupaca uz maksimalnu fleksibilnost , rekao je.

Uvjereni smo da IBM Sterling B2B Integrator zadovoljava naše zahtjeve i nadamo se da će u budućnosti postati naš strateški alat za sve izazove povezane sa integracijom.Libor Maňásek, predsjednik uprave tvrtke C.S.CARGO

Ukratko

  • Uvođenje standardizirane EDI platforme u skladu s različitim zahtjevima kupaca
  • Rješenje: IBM Sterling B2B Integrator
  • Sigurna i jednostavna integracija složenih B2B procesa
  • Maksimalna fleksibilnost za rukovanje različitim formatima podataka i protokolima

O tvrtki C.S.CARGO

Tvrtka C.S.CARGO, osnovana kao tvrtka za lokalne transportne usluge u češkom gradu Jičín, sada ostvaruje prodaju od 4,6 milijardi CZK i ima 1700 zaposlenih, što je čini jednom od vodećih prijevozničkih i logističkih tvrtki u srednjoj Europi. Iako je tvrtka u svojim počecima specijalizirana za logističke usluge za automobilsku industriju, klijenti C.S.CARGO sada uključuju vodeće tvrtke u industriji prehrane, građevinarstva, elektronike i FMCG industriji. C.S.CARGO posluje u Češkoj, Slovačkoj i Poljskoj.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.