+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Kako novim tehnologijama prebroditi krizu?

BOSO cjelovito rješenje

Tvrtki Boso ponuđeno cjelovito rješenje

Boso je jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca na području Slavonije s više od 190 trgovina. Pozicionirani su i u ruralnim dijelovima, pa tako omogućuju stanovnicima svakodnevnu opskrbu namirnicama, bez potrebe odlaska u udaljene gradove. Poznati su po povoljnim cijenama, velikom izboru proizvoda, akcijskim ponudama i dodatnim pogodnostima za kupce.

BOSO je dugogodišnji EDITEL-ov korisnik, još iz vremena dok se firma zvala Panteon Plus, i bila u vlasništvu EDITEL-ovog partnera Panteon Group. Trenutno je u tijeku prebacivanje usluga s naslijeđene EDI platforme e-Service, na EDITEL-ovu EDI platformu eXite.

Platforma eXite društva EDITEL je sigurna, pouzdana i pruža sljedivost. eXite nudi jednu od najvećih međunarodnih EDI mreža za EDI komunikaciju. Povezivanje s eXite pokriva sve komunikacijske procese s poslovnim partnerima. Svi dokumenti prenose se u stvarnom vremenu na siguran i pouzdan način.

Prednosti EDI-ja

Elektronička razmjena podataka (EDI) se koristi u lancima dopune za razmjenu podataka o narudžbama i drugim dokumentima (otpremnice, računi, izvještaji o prodaji, katalozi,…) između trgovaca i dobavljača, a prednosti su automatizirani procesi, siguran kanal prenošenja poruka, nema ručnog unosa, eliminirana je mogućnost ljudske pogreške.

EDITEL Adria ponudila je tvrtki BOSO cjelovito rješenje, koje osim EDI razmjene dokumenata uključuje i DMS koji je integriran u eXite sustav. DMS je u vlasništvu EDITEL-ovog partnera tvrtke EBA d.o.o.

Kako bi smanjili troškove rada, materijala, te uštedjeli vrijeme i tako lakše prebrodili situaciju uzrokovanu pandemijom, Boso se odlučio koristiti PDF fakturiranje. Podaci iz EDI računa se izvoze i pretvaraju u PDF račun, a nakon toga se pohranjuju u DMS sistemu. Postupak je potpuno automatiziran što ubrzava poslovanje, a potreba za ručnim radom smanjena je na minimum. Na taj način dokumenti su jednostavno dostupni u bilo koje vrijeme 24 sata dnevno svakog dana. Glavne prednosti PDF fakturiranja tako su vrlo dobro iskorištene, a nema potrebe za socijalnim kontaktom, koji je danas najveća prijetnja širenju pandemije.

Ukratko o tvrtki Boso d.o.o.

Tvrtka Boso osnovana je kao trgovačko društvo 1990. godine kada je započet rad s trgovinom na malo i veliko. Boso d.o.o. u stopostotnom je privatnom vlasništvu sa sjedištem u Vinkovcima. Danas je Boso jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca na području Slavonije koji zapošljava visoko kvalitetan i obrazovan kadar. Trenutno imaju više od 190 prodajnih mjesta, rasprostranjenih po Slavoniji, te imaju preko 1000 zaposlenih radnika.

Boso d.o.o. osnivač je i član najvećeg udruženja trgovaca u Hrvatskoj, Narodnog trgovačkog lanca (NTL) koje na nacionalnoj razini okuplja tvrtke slične veličine i tržišnog usmjerenja.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.