+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

U doba COVID-19 olakšano poslovanje uz Editel Adria usluge

Olakšano poslovanje uz Editel Adria usluge

U specifičnim okolnostima u doba pandemije COVID-19, EDITEL-ove usluge slanja i zaprimanja e-Računa, e-Arhive, ali i ostale, omogućuju našim klijentima da uspješno prebrode nastalu situaciju i omoguće svojim djelatnicima udaljeni rad od kuće, socijalno distanciranje, a time i očuvanje zdravlja i života.

EDITEL je jedan od vodećih međunarodnih pružatelja EDI rješenja (Electronic Data Interchange) specijaliziran za optimizaciju procesa opskrbnog lanca. Tvrtka koja posluje s klijentima iz raznih poslovnih djelatnosti, oslanja se na međunarodno znanje i iskustvo na području EDI usluga.

EDITEL je sa svojim tvrtkama i partnerima prisutan u čitavoj centralnoj i jugoistočnoj Europi. Svoje urede (tvrtke) ima u Hrvatskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj i Austriji gdje se nalazi sjedište tvrtke. Tako je EDITEL prisutan u većini zemalja u Europi, ali i u svijetu, te ima više od 15.000 korisnika.

Preko jedne pristupne točke EDITEL nudi brojne usluge, kao što su:

Svi ti procesi su automatizirani i sukladni zakonima. Elektronička razmjena dokumenata omogućuje razmjenu svih tipova dokumenata, štedi vrijeme, smanjuje ručnu obradu i time smanjuje pogreške do kojih dolazi pri ručnom unosu podataka. Svi dokumenti i sve usluge su dostupni svaki dan u svako doba 24/7.

U Hrvatskoj, EDITEL Adria nudi cjelovita EDI rješenja za optimizaciju procesa u brojnim industrijama: FMCGlogistikaHORECAzdravstvo i farmacijabankarstvoupravljanje objektimaautomobilska industrija, ali i u svim drugim segmentima gdje se elektroničko poslovanje može primijeniti.

Rješenja su prilagođena za tvrtke svih veličina, od malih i srednjih poduzeća do velikih društava.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.