+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Korak dalje u Fidifarmu

fidifarm-digitalizacija_l

Integracija na eXite® platformu

Fidifarm je tvrtka koja posluje već više od 30 godina. Sve je počelo kada je mr.ph Đuro Šrekais osnovao u Münchenu tvrtku Dietpharm GmbH koja se bavila farmaceutskim konzaltingom i razvojem inovativnih fomulacija. Dietpharm Zagreb započinje s radom 1988. godine i tada se prvi puta na hrvatskom tržištu pojavljuju proizvodi s danas poznatim znakom, zelenom farmaceutskom vagom.

Fidifarm, kao inovativna tvrtka, prepoznala je važnost elektroničke razmjene podataka u optimizaciji poslovanja te se odlučila za implementaciju eXite® platforme radi unapređenja svojih poslovnih operacija.
Integracija na eXite® platformu pruža brojne prednosti za poslovne subjekte koji žele unaprijediti svoje poslovanje.

eXite®platforma djeluje kao sveobuhvatan centar koji objedinjuje razne poslovne procese, od upravljanja lancem opskrbe do upravljanja odnosima s kupcima. Ovdje je riječ o stvaranju međusobno povezane infrastrukture koja potiče učinkovitost i agilnost.

Usklađivanje operacija

Jedna od glavnih prednosti integracije na eXite® platformu je usklađivanje operacija. Bilo da je riječ o upravljanju zalihama, obradi narudžba ili kanalima komunikacije, eXite® djeluje kao središnji živčani sustav, osiguravajući da se informacije sinkroniziraju u stvarnom vremenu. Ova stvarna vidljivost poboljšava procese donošenja odluka i minimizira rizik od pogrešaka koje često nastaju iz različitih sustava. Potiče suradnju rušeći komunikacijske barijere između različitih odjela. Timovi mogu pristupiti zajedničkim podacima, surađivati na projektima i osigurati da su svi na istoj stranici. Takvo suradničko okruženje posebno je važno u današnjem dinamičnom poslovnom svijetu, gdje su agilnost i prilagodljivost ključni da bi opstali na rastućem konkurentnom tržištu.

eXite® platforma nije alat koji se odnosi samo na unutarnje procese; proteže se i na optimizaciju korisničkog iskustva. Imajući jedinstven prikaz interakcija i preferencija korisnika, tvrtke mogu učinkovitije prilagoditi svoje usluge. To dovodi do poboljšane zadovoljstva korisnika i lojalnosti, ključnih čimbenika za održavanje i širenje baze klijenata.

Za eXite®, očuvanje sigurnosti ostaje primarni cilj, što obuhvaća našu pouzdanu sigurnosnu infrastrukturu koju osigurava naš tehnološki partner T-Systems. Također, kontinuirano pratimo sve EDI transakcije, pristup informacijama i druge aktivnosti. Nastavljamo stalno ažurirati i unapređivati naše sigurnosne značajke i mehanizme provjere kako bismo zadovoljili najnovije tehnološke standarde.

Zaključak

S kontinuiranim ažuriranjem i poboljšanjem sigurnosnih značajki i mehanizama provjere, eXite® platforma ostaje u skladu s najnovijim tehnološkim standardima. Time organizacijama pruža ne samo trenutna rješenja, već i sigurnost i spremnost za izazove budućnosti. Ukratko, eXite® platforma je ključna podrška za moderno poslovanje, stvarajući temelj za inovacije, efikasnost i dugoročni uspjeh.

O Fidifarm d.o.o.

Fidifarm_logoNovo poglavlje u poslovanju Fidifarma započinje 2003. godine kada je u Zagrebu, u Rakitju izgrađen novi, suvremeno opremljeni poslovno proizvodni objekt koji odgovara zahtjevima i izazovima suvremene tehnologije i poslovanja. Danas Fidifarm posluje kao dio farmaceutske tvrtke PharmaS, hrvatske kompanije za proizvodnju i promet farmaceutskim proizvodima. Uz upravu, management i logistiku tvrtke, za kompaniju je posebno važan rad tima farmaceuta, liječnika i drugih specijalista. Uz idealan spoj iskustva i mladosti te suvremenu tehnologiju, postavljen je pouzdan temelj za istraživanje, razvoj i stvaranje vrhunskih proizvoda kojima nastoje pravovremeno odgovoriti na zdravstvene potrebe današnjice. Njihove proizvode naći ćete isključivo na policama ljekarni i biljnih drogerija, gdje se pravilno čuvaju i gdje uvijek možete dobiti uputu i savjet stručne osobe.

Symbolic image copyright freepik
Logo copyright Fidifarma d.o.o.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.