+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 99 39 62 020
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 68 97 128

Modiana: EDI u tekstilnoj industriji

MODIANA

Počeci Modiana Grupe sežu u daleku 1964. godinu kada je u Sloveniji osnovana Modna hiša. Danas je Modiana značajan regionalni trgovac odjećom, tekstilom i modnim dodacima s više od 120 prodavaonica različitih formata (tekstil, parfumerija/drogerija) u regiji.

U Hrvatskoj, Modiana posluje u okviru tvrtke Montecristo Zagreb d.o.o. s ukupno 27 prodavaonica: osim 16 Modiana prodavaonica tu su i prodavaonice Fracomina, Gerry Weber, Fashion Point, Lee Cooper i Timeout.

Vizija Modiane je postati najvećim regionalnim ponuđačem tekstila, pružajući kupcu najširi izbor priznatih domaćih i svjetskih modnih marki i omogućujući mu da prati modne trendove uz kvalitetnu odjeću po prihvatljivoj cijeni.

EDI u tekstilnoj industriji

Kako bi to što brže ostvarili, odlučili su pokrenuti EDI razmjenu poruka sa svojim principalima, velikim tvrtkama poput Gerry Weber, Tom Tailor, Betty Barclay, Lascana, Leros, Casamoda, Anna Montana,…

EDITEL svojim iskustvom u suradnji s tvrtkama poput NIKE, Adidas, Reebok, Hervis, … omogućava Modiani brzo i efikasno uvođenje EDI razmjene poruka.

U tekstilnoj industriji osim standardnih tipova poruka kao u FMCG-u: ORDERS, ORDRSP, DESADV, INVOIC, vrlo bitne su poruke PRICAT (katalog proizvoda), SLSRPT (izvještaj o prodaji) i INVRPT (stanje zaliha).

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.