+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Nastavak suradnje sa Zagrebačkom pivovarom

Uspješno prebacivanje sa starog na novi EDI sustav

Uspješno prebacivanje sa starog na novi EDI sustav

Od 2019. g. kada je Zagrebačka pivovara započela povezivanje sa eXite platformom te prebacivanje sa starog na novi EDI sustav, sada je u potpunosti završeno.

U današnjem digitalnom dobu, optimizacija poslovnih procesa i brza razmjena podataka ključni su za uspješno poslovanje. U skladu s tim, povezivanje s eXite platformom i prebacivanje na novi EDI sustav postaje sve važnije za tvrtke koje žele postići veću učinkovitost i smanjiti administrativne troškove.

eXite platforma je napredno tehnološko rješenje koje omogućuje tvrtkama jednostavnu i sigurnu razmjenu podataka s poslovnim partnerima. Povezivanje s eXite platformom donosi brojne prednosti, uključujući ubrzanje procesa, smanjenje pogrešaka te bolju vidljivost i praćenje poslovnih transakcija.
Preko veze s eXite-om, Zagrebačka pivovara se u EDI razmjenu povezala sa većinom svojih ključnih kupaca. Nakon početnog testiranja, aktivirane su poruke ORDERS, INVOIC.

Prednosti novog EDI sustava

Novi EDI sustav omogućuje automatizaciju razmjene podataka i procesa između poslovnih partnera. Ovaj sustav temeljen na standardiziranim formatima i protokolima pruža efikasnost, preciznost i pouzdanost u poslovnoj komunikaciji. Prednosti novog EDI sustava uključuju smanjeno vrijeme obrade, brži pristup podacima i eliminaciju ručnog unosa podataka.

Implementiranje računa bez papira

S većinom kupaca implementiran je račun bez papira te se koristi EDITEL arhiva u Cloudu.

Računi bez papira, ili e-računi, predstavljaju elektroničku verziju tradicionalnih papirnatih računa. Implementacija ovakvog sustava omogućuje tvrtkama da zamijene ručno slanje, primanje i arhiviranje papirnatih računa s bržim, efikasnijim i ekološki prihvatljivijim procesom.
E-arhiva u Cloudu predstavlja digitalno skladište za pohranu i upravljanje elektroničkim dokumentima. Ovaj koncept omogućuje tvrtkama da sigurno arhiviraju i pristupaju svojim dokumentima putem interneta, bez potrebe za fizičkim prostorom i ručnim upravljanjem papirnatim dokumentima.

E-arhiva u Cloudu pruža fleksibilnost, skalabilnost i visoku razinu sigurnosti podataka, što olakšava tvrtkama vođenje elektroničke dokumentacije i njihovu brzu dostupnost kad god je to potrebno.

Ukratko o tvrtki Zagrebačka pivovara d.o.o.

zagreacka-pivovara-logoZagrebačka pivovara osnovana je 1892. godine, kada se pokazalo da mali zagrebački pivari s Gornjeg grada ne mogu proizvesti dovoljno piva za grad koji se sve više širio i razvijao. Iste godine započela je i gradnja tvornice, koja je otvorena 12. srpnja 1893. godine. Zagrebačka pivovara 2012. godine postaje članicom Molson Coors Beverage Company, jedan od najvećih proizvođača piva i pića izvan pivske kategorije u svijetu. Kao vodeći proizvođač piva na domaćem tržištu, svoj napredak temelji na jasno postavljenoj strategiji poslovanja koja je u skladu s načelima održivog razvoja. Ožujsko pivo, najprodavanije pivo u Hrvatskoj, tijekom godina osvojilo je niz nagrada za kvalitetu.

Logo copyright Zagrebačka pivovara d.o.o.
Symbolic image copyright freepik

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.