+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 39 62 899

eXite® u Texo trgovini

eXite® u Texo trgovini

Sa sve većim napretkom tehnologije, tvrtke su počele istraživati nove načine kako bi poboljšale učinkovitost i brzinu svoje razmjene podataka. Tako je firma Texo trgovina izabrala EDITEL kao novog informacijskog posrednika. Povezivanje s mrežnom platformom eXite® bio je prvi korak prema digitalnoj razmjeni dokumenata s njihovim poslovnim partnerima u Hrvatskoj.

Kao prvi korak, implementiran je klasični EDI lanac poruka koji kreće s narudžbom (ORDERS). Nakon toga, nastavlja se na otpremnicu (DESADV) i završava računom (INVOIC).
U cijelom tom procesu važnu ulogu ima pružatelj ERP usluga. Da bi različiti ERP sustavi poslovnih partnera mogli međusobno komunicirati, podaci se automatski izvoze putem sučelja, pretvaraju u EDI jezik, prenose do poslovnog partnera putem EDI platforme eXite®, a zatim se ponovno pretvaraju u ispravan format.

EDI razmjena na eXite® donosi brojne prednosti:

  • Migracija na eXite® omogućuje tvrtkama da u potpunosti iskoriste skalabilnost i fleksibilnost cloud tehnologije. To znači da više nije potrebno ulagati u skupu i složenu hardversku opremu niti održavati vlastite serverske centre.
  • Pruža korisnicima intuitivno korisničko sučelje koje olakšava postavljanje i upravljanje EDI vezama. Kroz jednostavne korake, korisnici mogu konfigurirati razmjenu podataka s partnerima, odrediti mapiranje polja i provesti testiranje prije stvarne implementacije.
  • Osigurava visoku razinu sigurnosti podataka. Platforma koristi enkripciju podataka u mirovanju i tijekom prijenosa te implementira sigurnosne protokole i autentifikaciju kako bi osigurala povjerljivost i integritet podataka.

Napredni alati za praćenje i nadzor transakcija na eXite® platformi

Konačno, eXite® pruža napredne alate za praćenje i nadzor transakcija. Korisnici mogu pratiti status svake razmijenjene poruke, pratiti vrijeme obrade i identificirati moguće probleme u stvarnom vremenu. Također, mogućnosti upravljanja iznimkama omogućuju brzo rješavanje problema i minimiziranje prekida u poslovnim procesima.

Sve u svemu, širenje dosadašnje EDI razmjene na eXite® predstavlja korak naprijed za tvrtke koje žele optimizirati svoje poslovne procese. Ova moderna platforma donosi učinkovitost, skalabilnost, sigurnost i napredne značajke nadzora kako bi se osiguralo glatko i uspješno poslovanje.

O Texo trgovini

texo-logoS preko 20 godina iskustva, Texo trgovina d.o.o. postala je vodeći distributer samoljepljivih i ostalih vrsta traka u Hrvatskoj. Od 2007. godine, kada je osnovan TEXO brand pa sve do danas, Texo trgovina pod svojim brandom ima više od 200 proizvoda. Veliki izbor zaštitnih traka, folija, traka za pakiranje, silikona i montažnih ljepila, pur pjena, zaštitnih cerada, folija, brtvila, ljepila i ostalih proizvoda iz DIY segmenta, čini cjelinu TEXO proizvoda, koja garantira da će svaki ‘pravi’ majstor i onaj koji se tako osjeća, pronaći sve što mu je potrebno na jednom mjestu.

Proizvodi su prisutni na policama trgovina boja i lakova, skladišta građevinskog materijala i trgovačkih centara, a ukupno brojimo preko 1000 zadovoljnih partnera diljem Hrvatske.

Uz vlastiti TEXO brand, Texo trgovina zastupa i distribuira proizvode najvećih svjetskih proizvođača u ‘uradi sam’ segmentu: Dulux, Hammerite, Sadolin, Sikkens, Supralux, Bostik, Star brite,…

Texo trgovina ukupno broji preko 6000 proizvoda pod vlastitim brendom i onih koji distribuira te se tako smjestila među vodećim distributerima u DIY segmentu u Hrvatskoj.

Logo copyright Texo trgovina d.o.o.
Symbolic image copyright freepik

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.