+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Primjena EDI razmjene dokumenata u Gama Elektronik

digital_data_exchangeEDI u Gama Elektronik

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo primjer uspješne primjene EDI (Electronic Data Interchange) razmjene dokumenata preko usluge eXite® u tvrtki Gama Elektronik, dugogodišnjem lideru na tržištu IT i elektroničke opreme.

Rast i razvoj

Kroz godine, Gama Elektronik je ostvarila značajan rast prihoda i proširila svoju mrežu partnera diljem regije. Sva ostvarena dobit reinvestirana je u širenje asortimana proizvoda i razvoj vlastitih brendova, uvijek pazeći na kvalitetu proizvoda i usluga, s posebnim naglaskom na postprodajni period.

Uvođenje EDI razmjene preko eXite®

Kao dio svoje kontinuirane težnje za inovacijama i poboljšanjem poslovnih procesa, Gama Elektronik je odlučila uvesti EDI razmjenu dokumenata preko usluge eXite®.

Ova strategija omogućila im je brojne prednosti:

  • Brža i sigurnija razmjena informacija: EDI eliminira potrebu za ručnim unosom podataka, smanjujući mogućnost pogrešaka i ubrzavajući proces razmjene dokumenata.
  • Povećana produktivnost: Automatizacija procesa oslobađa vrijeme zaposlenicima, omogućujući im fokus na strateške zadatke i poboljšanje usluge.
  • Smanjenje troškova: EDI smanjuje troškove povezane s papirnatim dokumentima, poštarinom i arhiviranjem, dok ubrzava obradu narudžbi i faktura.
  • Poboljšana usluga za kupce i partnere: Brža reakcija na potrebe kupaca i partnera, s mogućnošću praćenja narudžbi u stvarnom vremenu, rezultira većim zadovoljstvom i lojalnošću.

Prednosti EDI sustava

Uvođenje EDI sustava donijelo je konkretne prednosti u svakodnevnom poslovanju Gama Elektronika. Automatizacija procesa smanjila je potrebu za ručnim unosom podataka, što je rezultiralo manjim brojem pogrešaka i bržom obradom informacija. Produktivnost zaposlenika značajno je povećana jer su oslobođeni rutinskih zadataka, omogućujući im fokus na strateške inicijative.

Smanjenje troškova bilo je vidljivo kroz eliminaciju papirnatih dokumenata i smanjenje troškova poštarine i arhiviranja. Brža obrada narudžbi i faktura također je doprinijela boljoj financijskoj učinkovitosti.

Budućnost s EDI razmjenom

Gama Elektronik nastavlja s inovacijama i poboljšanjima u svim aspektima svog poslovanja. Primjenom EDI razmjene dokumenata preko usluge eXite®, postavili su temelje za još efikasniji i kvalitetniji rad. Time su osigurali još bolju uslugu za svoje kupce i partnere.

Tvrtka će i u budućnosti biti posvećena svojim partnerima, pažljivo slušajući njihove potrebe i pružajući im podršku u radu, koristeći sve dostupne resurse kako bi zajednički ostvarili još veće uspjehe.

Zahvaljujemo Gama Elektroniku na povjerenju i radujemo se daljnjoj uspješnoj suradnji.

O tvrtki Gama Elektronik

Tvrtka je osnovana 1999. godine kao mala trgovinska radnja i servis specijaliziran za popravak i prodaju IT i elektroničke opreme. Krenuli su s velikim entuzijazmom i ljubavlju prema elektronici i informatici, prvenstveno se fokusirajući na servisiranje elektronike i održavanje računala. Zahvaljujući velikoj potražnji i zadovoljstvu svojih kupaca, brzo su proširili djelatnost i na prodaju.

Tvrtka je od samih početaka prepoznala da je ključ uspjeha u pružanju kompletne usluge koja obuhvaća savjetovanje kupaca, edukaciju o proizvodima, te brzo i kvalitetno održavanje i servisiranje.

O tvrtki Gama Elektronik

Gama ElektronikGama Elektronik osnovana je 1999. godine kao mala trgovinska radnja i servis specijaliziran za popravak i prodaju IT i elektroničke opreme. Krenuli su s velikim entuzijazmom i ljubavlju prema elektronici i informatici, prvenstveno se fokusirajući na servisiranje elektronike i održavanje računala. Zahvaljujući velikoj potražnji i zadovoljstvu svojih kupaca, brzo su proširili djelatnost i na prodaju.

Tvrtka je od samih početaka prepoznala da je ključ uspjeha u pružanju kompletne usluge koja obuhvaća savjetovanje kupaca, edukaciju o proizvodima, te brzo i kvalitetno održavanje i servisiranje.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.