+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Održana 17. Progressive konferencija

Održana 17. Progressive konferencija

EDITEL Adria na 17. Progressive konferenciji : Retail 360°

Uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera, u prostorijama zagrebačkog hotela Esplanade krajem listopada uspješno je organizirana i ovogodišnja Progressive FMCG/RETAIL konferencija.

S obzirom na trenutačnu situaciju s COVID-om, na ovogodišnjoj konferenciji se govorilo o pet ključnih metoda koje se koriste za vrijeme kriznih razdoblja:

  • planiranju scenarija,
  • planiranju mjera,
  • diverzifikaciji rasta,
  • osiguravanju profitabilnog rasta,
  • zadržavanju postojećih kupaca u implementaciji novih tehnologija.

Progressive konferencija – EDITEL Adria kao sponzor

Tvrtka EDITEL Adria je i ove godine sudjelovala kao sponzor konferencije. Ove godine se predstavila s prezentacijom na temu Digitalna transformacija – saznanja u lancima opskrbe.

Božidar Bajsič je kroz prezentaciju istaknuo kako “digitalizacija poslovanja nije samo zamjena papira za elektroničke poruke, nego je i izvrsna prilika promijeniti proces sa posve novim digitalnim mogućnostima, te ga potpuno robotizirati“.

Također je objasnio kako koristiti EDI za efektivno upravljanje lanca opskrbe, točnije automatizacijom poslovanja smanjiti rizik zaliha i povećati predvidljivost potreba kroz čitav lanac do proizvođača te koja su rješenja kojima možemo optimizirati fleksibilnost i sigurnost dopune proizvoda na prodajne police i smanjiti situacije out-of-stock.

Svoja znanja i iskustva podijelili su i ostali govornici, a detaljnije o tome možete pročitati na linku https://bit.ly/35o3mVd.

Symbolic image copyright Luka Smuk (za Progressive)

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.