+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

EDITEL Adria i PPK Karlovac u projektu e-Poslovanja

EDITEL Adria u projektu e-Poslovanja

Suradnja s još jednom tvrtkom iz grupacije Pivac

Tvrtka EDITEL Adria započela je svoje poslovanje u Hrvatskoj pod imenom Panteon Plus kao lokalni predstavnik tvrtke Panteon Group te je u to vrijeme bila pionir u EDI (elektronička razmjena podataka) poslovanju među dobavljačima u Hrvatskoj.

Suradnja s matičnom tvrtkom Grupe Pivac započinje početkom 2018. godine uvođenjem EDI razmjene s Kauflandom Hrvatska. Kaufland Hrvatska  također koristi usluge EDITEL-a.

EDITEL Adria u projektu e-Poslovanja

Suradnja se nastavlja na projektu uvođenja e-Računa prema obveznicima javne nabave.

Iako je PPK Karlovac još od 2003. godine članica Grupe Pivac, sve do ove godine radila je na postojećem ERP sustavu, a polovicom ove godine pristupa se integraciji rješenja koje koriste i ostale članice Grupe Pivac.

Radi se o ERP-u tvrtke Venio indicium, s kojom EDITEL ima integrirane EDI i e-Račun usluge. Također se radi i na integraciji sustava EDITEL e-Arhive. Slijedom navedenog, EDITEL je ponudio svoje usluge koje se već uspješno koriste u ostalim članicama grupe.

Aktiviranjem Editel rješenja, napravljen je prijenos s usluga dotadašnjeg informacijskog posrednika na EDITEL-ovo rješenje.

Osim klasičnih EDI rješenja , EDITEL svojim klijentima pruža i ostale usluge kao što su e-Račun u svim svojim oblicima (prema javnim naručiteljima (B2G), PDF e-Račun, …), e-Arhiva, digitalizacija papirnate arhive, B2B portale, konzalting te svojim klijentima omogućava potpunu digitalizaciju poslovanja.

EDITEL EDI usluge pruža i hotelima odnosno hotelskim grupama. Putem tog rješenja se PPK Karlovac može jednostavno povezati u elektroničku razmjenu dokumenata.

EDITEL svojim znanjem i stručnošću, te međupovezivanjem s ostalim pružateljima usluga, omogućit će Grupi Pivac brz prijenos poslovanja. Poslovanja iz papirnog u digitalno.

O PPK

PPK karlovačka mesna industrija d.d. osnovana je 1963. godine, a od 2003. godine članica je Grupe Pivac. Sa svojom proizvodnjom, prodajom i distribucijom svježeg mesa i mesnih prerađevina, jedna je od vodećih mesnih industrija u Hrvatskoj i regiji. Smješten na 20.000 m² proizvodnog pogona u Karlovcu, PPK kontinuirano prati tehnološke trendove i implementira ih u svoje procese, pa je tako kroz realizaciju velikih investicijskih projekata, u tvrtku posljednjih 15 godina uloženo više od 350 milijuna kuna. Sve ovo omogućuje karlovačkoj mesnoj industriji da na tržište dostavi više od 300 vrhunskih trajnih i polutrajnih proizvoda te mesnih prerađevina.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit Thomas Soellner
Logo copyright PPK karlovac

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.