+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Optimizacija poslovnih procesa putem EDI rješenja

Optimizacija poslovnih procesa putem EDI rješenja

EDI razmjena u Granariumu

Kako bi optimizirao poslovne procese, te dodatno ojačao poziciju na tržištu, Granarium je odlučio pokrenuti EDI poslovanje sa svojim kupcima. Prvi kupac s kojim je pokrenuta EDI razmjena je Pevex, renomirani hrvatski trgovački lanac na principu “uradi sam” trgovine.

Implementiran je klasični EDI lanac poruka koji kreće s narudžbom (ORDERS), nastavlja se na otpremnicu (DESADV) i završava računom (INVOIC). U prvoj fazi paralelno ide račun u papiru nakon čega se očekuje pokretanje bespapirnog računa, a time i implementacija e-Arhive.

EDITEL pruža EDI usluge mnogobrojnim trgovačkim lancima i drogerijama, pa se očekuje i intenzivnija suradnja EDITEL-a i Granariuma na području elektroničkih usluga.

Osim klasičnih EDI rješenja , EDITEL svojim klijentima pruža i ostale usluge kao što su e-Račun u svim svojim oblicima (prema javnim naručiteljima (B2G), PDF e-Račun, …), e-Arhiva, digitalizacija papirnate arhive, konzalting te svojim klijentima omogućava potpunu digitalizaciju poslovanja.

U Sloveniji i Srbiji, kupcima podršku nudi EDITEL-ova tvrtka partner Panteon Group. Prema nekim kupcima djeluje i neposredno, pa Granarium može očekivati punu podršku. Kako u regiji, tako i u ostalim zemljama EDITEL ima svoje tvrtke ili partnere, što ga čini savršenim poslovnim partnerom.

O tvrtki Granarium d.o.o.

Granarium d.o.o. je tvrtka osnovana 2012. godine. Osnovna djelatnost je veleprodaja sjemena povrća, cvijeća, trava, krmnog bilja, sjemena za zelenu gnojidbu gramatura, lukovica cvijeća, lučica luka, češnjaka, sjemenskog krumpira, supstrata, zemlje, hidrokuglica i ostalog repromaterijala za vrt i dom!

Brandovi koje tvrtka zastupa su vrhunske kvalitete, te dio robe posjeduje i ekološke certifikate. U širokoj lepezi asortimana prepoznatljivi su brendovi Royal Seeds, Vilmorin, DLF Seeds and Science – Ascot, Turfline, ForageMax, Cutmax, Versamax, Topmix, Sam van Schooten – Dutch Finest Grown Quality, Brill, Alce, Gardenika, Liaflor, Royal Zap, Progreen…

MISIJA – u svakom trenutku osigurati vjernim kupcima vrhunske proizvode za proizvodnju kvalitetne hrane za ljude i domaće životinje, te široku paletu proizvoda za uređenje životnog okoliša, prilagođenih individualnim potrebama svakog kupca. Zadovoljni kupci su najvažnija misija poslovanja. Uz društveno odgovorno ponašanje stvaraju se dodatne vrijednosti za tvrtku, ali i šire društvo.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit welcomia
Logo copyright Granarium d.o.o.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.