+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Optimizacija poslovanja u poljoprivrednoj distribuciji

GardenPetHome_biljke za prodaju

Kako je GardenPetHome unaprijedio poslovanje uz uslugu eXite®?

Kako bi razmjena informacija između tvrtki bila uspješna, ona mora biti sigurna, pouzdana i treba se moći pratiti. Upravo to jamči EDI platforma eXite® s kojom je tvrtka GardenPetHome odlučila unaprijediti svoje poslovanje. Prepoznali su potrebu za modernizacijom načina na koji upravljaju svojim asortimanom proizvoda, komunikacijom s partnerima te analizom tržišnih trendova.

eXite® platforma pružila im je sveobuhvatno rješenje koje im omogućuje učinkovitiju komunikaciju s poslovnim partnerima, praćenje zaliha, analizu prodaje te planiranje marketinških kampanja. Kroz integrirani sustav upravljanja zalihama, sada su u mogućnosti optimizirati zalihe kako bi osigurali da uvijek imaju dovoljno proizvoda na raspolaganju svojim klijentima, što im pomaže u održavanju visoke razine zadovoljstva kupaca.

Nekoliko ključnih prednosti koje su ostvarili korištenjem naše platforme:

  1. Upravljanje inventarom: precizno praćenje količine i raspoloživost svake stavke u njihovom inventaru. Ovo im je omogućilo optimalno planiranje zaliha i smanjenje rizika od nedostatka ili prekomjerne zalihe.
  2. Narudžbe i logistika: proces naručivanja i isporuke je brži i efikasniji uz eXite® uslugu. Automatizirani su procesi naručivanja, praćenja isporuka i upravljanja skladištem kako bi osigurali pravovremenu dostavu svojim klijentima.
  3. Analitika i izvještavanje: imaju pristup detaljnim analizama i izvještajima o svojem poslovanju. Ovo im je omogućilo bolje donošenje odluka, identificiranje trendova i prilagodbu strategije prema potrebama tržišta.
  4. Bolja korisnička usluga: smanjenjem vremena potrebnog za obradu narudžbi i isporuka, mogu se više posvetiti pružanju vrhunske korisničke usluge i podrške.
  5. Prilagodljivost i fleksibilnost: eXite® platforma je prilagodljiva specifičnim potrebama i procesima poslovanja. Naša platforma omogućuje optimalno upravljanje svim aspektima vašeg poslovanja, bez obzira na vašu djelatnost.

Sigurnost i pouzdanost

eXite® osigurava visoku razinu zaštite zahvaljujući pouzdanoj infrastrukturi, podržanoj partnerstvom s tehnološkim liderom T-Systems. Kontinuirano nadgledamo sve EDI transakcije i aktivnosti kako bismo osigurali sigurnost i integritet podataka. Redundantna infrastruktura, neprekidna podrška 24/7/365, višerazinski vatrozid i kriptirani prijenos podataka su ključne sigurnosne značajke eXite®. Također podržava širok spektar industrijskih standarda, ERP/WWS adaptera i komunikacijskih kanala za jednostavno povezivanje s gotovo svim EDI partnerima.

O tvrtki GardenPetHome

GardenPetHome podružnica je firme Sjemenarna d.o.o. koja proizvodi i distribuira brendove Green Garden, Pro Garden, Friend, Master, Stoper, Gardener i Vetro, a ujedno zastupa i mnoge renomirane svjetske tvrtke kao što su: BASF, Chromos Agro, Agrico, Franchi Sementi, Agrecol, Arcos, Broer, DLF i dr. brendovi s kojima se Sjemenarna prezentira na tržištu BiH dostupni su svima, a mogu se pronaći ne samo u Sjemenarninim agro centrima nego i u svim bolje opskrbljenim trgovinama.

Sjemenarna d.o.o. posluje kroz razvijenu distributivnu mrežu i posjeduje vlastiti lanac agro centara. Razvijena distributivna mreža pokriva područje cijele BiH, a usmjerena je prema tržnim centrima i specijalnom kanalu (agro centrima, agrarijama, zoo centrima, veterinarijama, velikim poljoprivrednim proizvođačima, trgovinama vrtnom opremom itd.).

Lanac Sjemenarninih maloprodajnih mjesta trenutno čini osam velikih i reprezentativnih agrocentara, a smješteni su u Mostaru na dvije lokacije, Širokom Brijegu, Čitluku, Grudama, Ljubuškom, Posušju i u Stocu.

Misija im je održati konkurentsku prednost, povećanjem tržišnog udjela jačati poziciju na tržištu, kontinuirano raditi na podizanju svijesti potrošačima o postojanju vlastitih tržišnih marki, neprekidno razvijati sustave distribucije, pratiti zadovoljstvo kupaca i održati status lidera.

 

Symbolic image copyright Canva

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.