+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Proljeće u bojama…

Modiana-moda

Počeci Modiane sežu u daleku 1964. godinu kada je u Sloveniji osnovana Modna hiša. Danas je Modiana značajan regionalni trgovac odjećom i modnim dodacima s više od 60 prodavaonica različitih formata (tekstil, parfumerija ) u regiji: Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

Vizija Modiane je postati najvećim regionalnim ponuđačem tekstila, pružajući kupcu najširi izbor priznatih domaćih i svjetskih modnih marki, omogućujući mu da prati modne trendove uz kvalitetnu odjeću po prihvatljivoj cijeni.

Sukladno viziji odlučili su unaprijediti svoje poslovne procese kroz digitalizaciju procesa i implementaciju elektroničke razmjene podataka (EDI), obrativši se EDITEL-u kao pouzdanom partneru koji je spreman popratiti sve zahtjeve klijenta, njegovih partnera i specifičnih tržišta, a osobito tržišta koja zahtijevaju brzu razmjenu informacija i točnost u izvještavanju.

Neke od prednosti EDI implementacije:

  • automatizacija procesa
  • smanjenje troškova
  • eliminacija rizika od pogreške
  • podrška za integraciju
  • udovoljavanje zahtjevima kupaca i dobavljača
  • pomoć i tehnička podrška EDITEL-a tijekom cijelog projektnog ciklusa

Poslovni procesi u svakoj tvrtki zahtijevaju kontinuirani razvoj i prilagođavanje. Tako je Modiana kroz digitalna rješenja EDITEL-a, unaprijedila procesnu komunikaciju sa svojim dobavljačima. Obzirom da su dobavljači u modnoj industriji locirani diljem svijeta, integracija različitih sustava kroz EDITEL rješenja su olakšala komunikaciju između partnera, pa tako i krajnjih kupaca, te unaprijedila poslovanje. Integracija dobavljača u EDI razmjenu je uspješno završena za više poznatih svjetskih brandova: Gerry Weber, Tamaris, Caprice, s.Oliver. U procesu integracije su brandovi Fynch-Hatton i Ragman.

Symbolic image copyright freepik

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.