+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Vrijeme za opuštanje….

Aquaestil - kupaonska oprema

Aquaestil plus je tvrtka s jasnom vizijom stvaranja stabilnog i inovativnog proizvođača kupaonske opreme. Prepoznatljivi su po kvalitetnim proizvodima i tržišnom pristupu koji podrazumijeva osluškivanje želja i potreba svakog kupca.

Zahvaljujući energičnom tržišnom pristupu, stalnim ulaganjima u sve naprednija tehnološka rješenja, te suradnjom s renomiranim europskim imenima iz domene proizvodnje i prodaje kupaonske opreme, uspjeli su u tek nekoliko godina pozicionirati ime Aquaestil kao sinonim za kvalitetna i moderna rješenja za kupaonice, jer svatko zaslužuje najbolje!

Usvajanjem novih tehnologija i znanja, tržištu su dostupni proizvodi koji po kvaliteti, dizajnu i cijeni konkuriraju europskim i svjetskim markama. Time se podiže zadovoljstvo i kvaliteta življenja kupaca!

Digitalizacija procesa kroz EDI razmjenu dokumenata je sastavni dio poslovanja Aquaestila

To su prepoznali i inozemni partneri. Stručni tim EDITEL-a je kroz EDI rješenje integrirao njihovog inozemnog partnera, poznatog „Uradi sam“ (DIY) retailera u Njemačkoj, u EDI razmjenu dokumenata. Kroz digitalizaciju i integrirano EDI rješenje, poslovni proces obradi narudžbi, pripreme i otpremanje robe, te u zadnjem koraku izdavanje/naplata računa, je osigurala jednostavniju, bržu i cjelovitu komunikaciju između partnera. Sada i inozemni kupci imaju mogućnost uživati i opuštati se zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda Aquaestil-a.

Jer…za digitalne procese i EDI razmjenu dokumenata, ne postoje granice!

Ukratko o Aquaestil plus

aquaestil_logoAquaestil plus je osnovan 1998 godine. Danas ima oko 500 zaposlenika raspoređenih u četiri proizvodne jedinice smještene u Dugoj Resi, Ozlju, Generalskom Stolu i Našicama.

Njihov proizvodni program sastoji se od širokog asortimana akrilnih kupaonskih kada, hidromasažnih kada, tuš kada, staklenih tuš paravana, masažnih i parnih kabina, masažnih stupova, kupaonskog namještaja te proizvoda od kompozitnih materijala.

Organizacija poduzeća vođena je primjenom certificiranog sustava kvalitete koje poduzeće posjeduje sukladno normi ISO 9001:2015, a odnosi se na područje proizvodnje i prodaje kupaonskih kada te održavanja cjelokupnog poslovnog i tehnološkog sustava. Svi Aquaestil proizvodi izrađeni su prema najvišim europskim standardima, a funkcionalnost, dopadljiv dizajn i vrhunska kvaliteta njihove su zajedničke karakteristike.

Symbolic image copyright freepik
Logo copyright Aquaestil plus

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.