+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 39 62 899

Ars Pantheon: novi partner tvrtke EDITEL Adria

Od svog osnivanja 2004. godine, hrvatska tvrtka Ars Pantheon sa sjedištem u Zagrebu, specijalizirala se za prodaju Pantheon ERP sustava i pružanju podržanih usluga. Ti poslovni sustavi izvrstan su izbor za brzo rastuće tvrtke čiji su prioriteti stabilnost, proširene funkcionalnosti i prilagodljivost sustava. Širok raspon dostupnih opcija omogućuje korisnicima da se oslanjaju na ERP sustav na svim područjima tvrtke, od upravljanja do prodaje i računovodstva.

Kao prvi partner tvrtke DataLab Pantheon u Hrvatskoj, Ars Pantheon uspješno je podržao mnoge projekte u sektoru maloprodaje, usluga, turizma, šumarstva i farmaceutike, kao i investicijskih društava i banaka. Veliki portfelj klijenata, puno iskustva i zajednički prioriteti u području optimizacije procesa čine Ars Pantheon idealnim partnerom za EDITEL Adria. To će omogućiti tvrtki EDITEL Adria da pruži korisničku uslugu koja je još bolja i specifičnija.

Za nas, suradnja s renomiranim pružateljima ERP sustava ima visoku stratešku važnost. Zahvaljujući ovom partnerstvu moći ćemo pružiti još učinkovitiju podršku našim klijentima za buduće projekte automatizacije. Božidar Bajsič, izvršni direktor tvrtke EDITEL Adria

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.