+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

EDI podiže zadovoljstvo kupca

In vino veritas…istina nije samo u vinu već i u činjenici da EDI ima pozitivan utjecaj na zadovoljstvo korisnika ponajprije kupaca. Vinarija Winninger je jedan od takvih primjera.

Upravljanje procesom nabave odvijalo se do sada web EDI rješenjem koje je zahtijevalo dodatni ručni unos, kao npr. za narudžbe. Nadogradnjom ERP sustava EDI modulom, tvrtka sada ima potpuno automatiziran proces prijenosa podataka. Na takav način sve narudžbe i računi se mogu razmjenjivati u realnom vremenu na potpuno automatizirani način, a proces je siguran i može se pratiti u svakom trenutku. Nema više potrebe za ručnim unosom, smanjene su greške i uštedili smo puno vremena, a samim time i novaca.

Osim uštede u vremenu automatizacija slanja računa smanjuje i troškove poštarine. Zadovoljstvo kupaca kao učinak automatiziranog procesa posebno je važna uspješnom vinaru: “Kupci reagiraju vrlo pozitivno na korištenje EDI-a”. Pozitivne učinke teško je ne primijetiti. Uostalom EDI razmjena podataka je standardna procedura velikim trgovačkim lancima već dugi niz godina, što još nije slučaj kod malih prodavača. Zato je implementacija EDI procesa od strane g. Winningera tako dobro prihvaćena kod njegovih poslovnih partnera.

Ukratko

  • Integracija EDI-a sa ERP sustavom
  • Integrirano sučelje na EDITEL-ovu EDI platformu eXite® by EDITEL sa pristupom na više od 15.000 tvrtki u različitim granama industrije
  • Implementirani formati poruka:
    • Narudžbe (ORDERS)
    • Računi (INVOIC)
  • Uvelike smanjena mogućnost pogrešaka
  • Ušteda u vremenu i novcu (nema poštanskih troškova, itd.)
  • Povećano zadovoljstvo kupaca

O vinariji Winninger

Weinflaschen nebeneinander und untereinander aufgereiht

Vinarija Winninger osnovana je 2010. godine s ciljem uvođenja inovativne linije vina za svaku prigodu. Matthias Winninger, izabrao je upečatljiva imena za njegovu “winvino“ vinsku ediciju: Sonnengruß (pozdrav suncu), Sternstund (Zvjezdana noć), Zweisam (Dvoje), Dobrodošli itd. Vrhunska vina iz najboljih vinskih regija dostupna su u njegovoj online trgovini. Osim toga, vinarija Winninger prodaje svoje vino i putem velikih trgovačkih kuća kao što su METRO, MARKANT i REWE.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.