+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Boso: Zaokruženi proces EDI razmjene od e-Narudžbe do e-Računa

Boso: Zaokruženi proces EDI razmjene od e-Narudžbe do e-Računa

Zbog potrebe za suvremenim poslovanjem, tvrtka Boso d. o. o. prije nekoliko godina u svoje je poslovanje uvela elektroničku razmjenu podataka – EDI.

Prilikom uvođenja odmah smo planirali zaokružiti ciklus tako da danas sa ponosom možemo reći da smo osim e-Narudžbi i e-Otpremnica uveli i e-Račune. Uz pomoć našeg partnera, proces uvođenja od testiranja do produkcije bio je vrlo brz i uspješan. Ulazni podaci koje primamo kroz e-Otpremnice značajno ubrzavaju proces prijema robe te smo na ovaj način u istom vremenu postigli značajno bolje rezultate prijema robe što uključuje veću točnost i ubrzanje. EDI računom kojim automatski u sustav zaprimamo sve potrebne podatke za obradu, osiguran nam je siguran prijem i znatno brža i točnija obrada računa. Nakon uspješne implementacije ove poruke sa nekoliko najvažnijih poslovnih partnera, u ovoj godini planiramo navedenu razmjenu zaokružiti i sa nekim drugim dobavljačima, rekao je Mihovil Stanić, Izvršni direktor društva.

Boso: Zaokruženi proces EDI razmjene

  • Implementacija potpuno automatiziranog procesa primanja i slanja EDI dokumenata
  • Jedno sučelje za sve poslovne partnere
  • Usluge koje pruža Panteon Plus:
    • EDI komunikacija putem rješenja e-SERVICE™
    • EDI integracija kao upravljana EDI usluga
    • Usluge savjetovanja

O BOSO d. o. o.

BOSO d. o. o.  je trgovačko poduzeće sa sjedištem u Vinkovcima, osnovano 1990. godine. Osnovna djelatnost je trgovina na malo i mjenjački poslovi, ali godine razvoja dovele su do širenja djelatnosti te je poduzeće Boso razvilo i nekoliko sestrinskih poduzeća: STANIĆ, PEKAR i EKO-STOČAR. Tvrtka danas zapošljava preko 1000 zaposlenika u više od 170 prodajnih objekata. Poduzeće Boso je članica grupe Narodni trgovački lanac (NTL). BOSO d. o. o. svoju budućnost vidi u daljnjem razvoju trgovine, otvaranju novih objekata, povećanju konkurentnosti, istraživanju tržišta, maksimalnom zadovoljenju potreba i želja potrošača, te zapošljavanju mladih kadrova koji trebaju preuzeti veliku ulogu u budućnosti, a u čemu će veliku pomoć i ulogu činiti EDI razmjena podataka i naš partner koji nas u tome podržava.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.