+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

EDI rješenje u Medical Intertrade

medical intertrade zgrada

Medical Intertrade d.o.o. je tvrtka registrirana za trgovinu neprehrambenim proizvodima te njihovu veleprodaju i maloprodaju, a osnovna joj je djelatnost promet lijekovima, medicinskim proizvodima i opremom, za što je ovlaštena rješenjem Agencije za lijekove i medicinske proizvode. Fokusira se na pružanje najbolje podrške za lanac opskrbe i procese svojih klijenata, istovremeno osiguravajući najvišu moguću razinu sigurnosti. Ako bolje razmislite, to je zapravo potpuno isti cilj kojem teži EDI tehnologija. Iz tog razloga, Medical Intertrade odabrao je EDITEL za pružatelja EDI usluga. Prvi dobavljači s kojima su krenuli u EDI razmjenu su Krka d.d. i Bayer d.o.o.

Poruke korištene u razmjeni su:

Pouzdana osnova

Elektronička razmjena podataka (EDI) je ključni aspekt modernih poslovnih operacija. Danas, tehnološki napredak omogućava tvrtkama i organizacijama da efikasno razmjenjuju poslovne dokumente, čime se znatno povećava učinkovitost njihovih procesa. Jedna od platformi koja se izdvaja u ovom području je eXite® Business Integration Network.

eXite platforma pruža iznimnu dostupnost i centraliziranu infrastrukturu za ovu razmjenu elektroničkih poslovnih dokumenata među tvrtkama. Preko 20.000 tvrtki u srednjoj i istočnoj Europi koristi ovu platformu kako bi olakšale procese i povećale učinkovitost svog poslovanja. Svake godine preko eXite platforme se obrađuje više od 400 milijuna transakcija.

Ključne prednosti eXite platforme uključuju:

  1. Automatizacija procesa: eXite omogućuje tvrtkama da automatiziraju mnoge ključne procese u lancima opskrbe, smanjujući potrebu za ručnim unosom podataka i eliminirajući ljudske greške.
  2. Povećanje učinkovitosti: Automatizacija i centralizacija poslovnih procesa pridonose značajnom povećanju učinkovitosti i smanjenju vremena potrebnog za obradu poslovnih transakcija.
  3. Smanjenje troškova: Eliminiranje potrebe za ručnom obradom dokumenata i smanjenje grešaka, smanjuje troškove poslovanja.
  4. Pouzdanost i sigurnost: eXite platforma osigurava siguran prijenos i pohranu poslovnih podataka te smanjuje rizik od gubitka ili oštećenja dokumenata.
  5. Povećanje transparentnosti: Praćenje i izvještavanje omogućava tvrtkama bolji uvid u svoje poslovne procese i podatke, što im pomaže u donošenju boljih poslovnih odluka.

Ova platforma postala je neizostavan alat za mnoge tvrtke koje žele unaprijediti svoje poslovanje i optimizirati svoj lanac opskrbe. Elektronička razmjena podataka putem eXite platforme ubrzava i pojednostavljuje mnoge aspekte poslovanja, što pomaže tvrtkama da ostanu konkurentne i uspješne na tržištu.

O Medical Intertrade

Medical_Intertrade_logoJedna je od vodećih veleprodaja lijekova i medicinskih proizvoda u Republici Hrvatskoj čime zauzima važno mjesto među dionicima zdravstvenog sustava. Širokim asortimanom proizvoda, dugogodišnjim iskustvom i jedinstvenim pristupom osiguravaju najbolja logistička rješenja i stručnu podršku poslovnim partnerima. Posvećena je društveno odgovornom poslovanju, stvaranju poticajnog radnog okruženja kao i brizi o zaštiti okoliša.

Cjelokupno djelovanje tvrtke usklađeno je s direktivama Europske unije i propisima Republike Hrvatske, a zasniva se na poštovanju načela dobre skladišne prakse i dobre prakse u distribuciji lijekova, medicinskih proizvoda i medicinske opreme.

Sve aktivnosti koje utječu na kvalitetu proizvoda propisane su standardnim operativnim procedurama (SOP) i radnim uputama (WI) koje su sastavni dio integriranog sustava upravljanja kvalitetom i okolišem sukladno međunarodnim normama ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. Nadzor učinkovitosti primjene propisanih postupaka redovito provode globalna certifikacijska organizacija i njihovi brojni principali.

Logo copyright Medical Intertrade
Symbolic image copyright Medical Intertrade

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.