+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 39 62 899

Novi član našeg tima

novi član našeg tima

Prodajni predstavnik

Kako nastavljamo sa širenjem našeg poslovanja, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da od 1. rujna 2023. imamo novog člana u našem timu, Marka Kožula.

Marko se pridružio našem odjelu prodaje kao prodajni predstavnik. Dolazi s bogatim iskustvom u prodaji i marketingu, što će biti neprocjenjivo za postizanje naših ciljeva rasta. Njegova strast prema izgradnji odnosa s klijentima i razumijevanju njihovih potreba čini ga idealnim izborom za ovu poziciju. Radio je za tvrtku G3 Spirits koja je najveći regionalni distributer žestokih pića, te kao voditelj prodaje i marketinga u poduzeću Mala produkcija d.o.o.

Njegov glavni zadatak u Editel Adriji bit će prodaja s fokusom na odnose i stvaranje potencijalnih kupaca. Osim toga, također će pomagati u marketinškim aktivnostima. S obzirom na svoju predanost i stručnost, sigurni smo da će Marko pridonijeti novim perspektivama, kreativnim rješenjima i energijom našem timu. Njegova orijentacija na klijenta i entuzijazam za izazove prodaje čine ga dragocjenim članom našeg tima. Radujemo se uspješnoj suradnji i zajedničkom postizanju ciljeva našeg tima.

Želimo mu dobrodošlicu u naš tim te se radujemo zajedničkom putovanju i suradnji na budućim projektima.

Marko-Kozul

 

Marko Kožul
Sales Representative

Portrait photo copyright EDITEL Adria d.o.o.
Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit metamorworks

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.