+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 39 62 899

Editel Adria i Carlsberg Croatia u projektu e-poslovanja

Editel Adria i Carlsberg Croatia u projektu e-poslovanja

Suradnja s Carlsberg Croatia započela je još krajem 2007. godine uvođenjem Web EDI rješenja za primanje narudžbi od trgovačkog lanca Metro Hrvatska.

Proširenje suradnje

Kako je hrvatsko EDI tržište nakon dugog niza godina konačno sazrelo za masovniju primjenu,  EDITEL Adria i Carlsberg Croatia krajem prošle godine dogovorili su proširenu suradnju kojom će Carlsberg u potpunosti digitalizirati svoje poslovanje na hrvatskom tržištu.

Editel i Carlsberg u projektu e-poslovanja

Koristit će se integrirano EDI rješenje EDITEL-ovog partnera tvrtke Panteon Group, čije rješenje Carlsberg koristi i u Srbiji.

Uz navedeno, dogovorene su i EDITEL e-Račun usluge (kao PDF ili u razmjeni s informacijskim posrednicima), kao i EDITEL e-Arhiva.

„Iako podatke s drugim tvrtkama razmjenjujemo elektronskim putem već dugi niz godina, okolnosti koje nam je prošle godine donio Covid 19 su dale naglasak na hitnost primjene slanja računa bez papira.“ Lana Habek Terek Business processes and applications manager Carlsberg Croatia

Aktiviranjem Editel rješenja, napravljena je konsolidacija usluga s drugih informacijskih posrednika na EDITEL-ovo rješenje.

Ostale usluge iz EDITEL-ovog portfelja:

Osim navedenih usluga, Carlsberg će se po potrebi u budućnosti moći osloniti i na ostale usluge iz EDITEL-ovog portfelja, kao što su:

buyIT – Integrirana platforma za narudžbe klijenata

 • Prednosti koje donosi buyIT
  • Jedan internetski portal za partnere iz malih poduzeća
  • Potpuna integracija s postojećim EDI procesima
  • Automatska ažuriranja matičnih podataka o proizvodima
  • Pojedinačno podešavanje asortimana proizvoda, popisa cijena i popusta za svakog klijenta
  • Po potrebi se mogu mijenjati uvjeti kao što je minimalna narudžba
  • Automatsko praćenje narudžbe

Nadzor poslovanja

 • Prednosti
  • Nadzor poslovnih procesa (od narudžbe do uplate)
  • Aktivno obavještavanje o radnom procesu
  • Online pristup
  • Izrada prilagođenih izvješća
  • Opcije proširenog pretraživanja

 

O tvrtki Carlsberg Croatia d.o.o.

Carlsberg Logo

Carlsberg Croatia dio je danske grupacije Carlsberg, kompanije koja na više od 150 tržišta diljem svijeta donosi fantastična piva. Uspjeh kompanije temeljen je na njenim uzbudljivim brendovima, motiviranim ljudima i bliskoj povezanosti s istinskim ljubiteljima piva. S proizvodnjom u Koprivnici te uredima diljem zemlje, Carlsberg Croatia je moderna kompanija u kojoj proizvodnja piva nije samo posao, već strast. Kao jedna od najvećih pivovara na hrvatskom tržištu, Carlsberg kroz svoje brendove donosi zabavu i osvježenje. Pan, najmlađe hrvatsko mainstream pivo, ponos je koprivničke pivovare, a s njim i njegovim različitim varijantama priča tek počinje. Uz njega Carlsberg Croatia ponosni je proizvođač i Somersby cidera, kojeg izvozi na mnoga tržišta, a potrošače je osvojio zanimljivim asortimanom okusa. U portfelju Carlsberg Croatia nalaze se još i poznati međunarodni brendovi kao što su Grimbergen, Tuborg, Carlsberg i Blanc 1664.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit julief514
Logo copyright Carlsberg Coratia

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.