+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

EDITEL Adria i Ultra gros u projektu e-Poslovanja

EDITEL Adria i Ultra gros u projektu e-poslovanja

Kako je Ultra gros optimizirao poslovne procese?

Tvrtka EDITEL Adria, u vlasništvu EDITEL Grupe, jednog od vodećih međunarodnih pružatelja EDI rješenja, svojim iskustvom i znanjem kontinuirano raste na hrvatskom tržištu EDI usluga. EDITEL-ove usluge u Hrvatskoj koriste renomirani trgovački lanci i proizvođači prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Usluge koriste i hoteli, restorani, ljekarne i ostale grane industrije.

EDITEL-ove usluge kao što su EDI razmjena, e-Račun, e-Arhiva, BuyIT portal za male kupce, nadzor poslovanja, …, funkcioniraju putem EDITEL-ove platforme eXite, a korisnicima putem jedne konekcije su dostupne sve usluge i komunikacija sa svojim partnerima.

Godišnje se putem eXite platforme obavi preko 400 milijuna transakcija.

Kako bi optimizirao poslovne procese, a time i dodatno ojačao poziciju na tržištu, Ultra gros je odlučio pokrenuti EDI poslovanje sa svojim kupcima. Nakon višemjesečnog pregovaranja EDITEL Adria je prepoznata kao tvrtka partner koja može pratiti njihove zahtjeve.

EDITEL Adria i Ultra gros

Potpisani ugovor s Ultra gros također jamči iste komercijalne uvjete bilo kojoj od njihovih članica. Članica koje se odluče digitalizaciju svog poslovanja prepustiti EDITEL-u. Trenutno je implementirano klasično EDI poslovanje s kupcima i arhiviranje računa, a usluge će se kontinuirano širiti. Interes su ubrzo pokazale i pojedine članice udruženja.

O GRUPI ULTRA GROS

Ultra gros posluje na preko 1.550 prodajnih mjesta (maloprodaja, veleprodaja i specijalizirane prodavaonice) sa 6740 zaposlenih. Osnovna djelatnost Ultra gros-a je trgovina na veliko i malo robom široke potrošnje.

Članice Ultra gros-a posluju s renomiranim domaćim proizvođačima i distributerima stranih proizvođača, a na nivou grupacije postignuti su dogovori s preko 200 zajedničkih dobavljača.
U svojoj ponudi Ultra gros ima preko 520 proizvoda pod robnom markom Ultra plus.

Grupacija Ultra gros je u 2019. godini ostvarila konsolidirane ukupne prihode od 6,5 mlrd kn.

iStockphoto copyright Vera Petrunina

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.