+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Tvrtka NAY povećava obujam poslovanja s EDITEL-om

Sve do nedavno, za slovačkog trgovca na veliko, tvrtku NAY, korištenje EDI-ja bilo je tradicionalno usmjereno samo ka procesima nabave robe. Stjecanjem češke tvrtke „Electro World” u 2014. godini, omogućeno je proširenje korištenja EDI-ja  i u drugim područjima. Za to je idealan partner bio EDITEL, koji je već bio pružatelj EDI usluga za tvrtku NAY sve od 2008. godine. Između ostalog, EDITEL je pomogao u provedbi prilagođenog rješenja za e-fakturiranje, kao i uvođenja dodatnih poruka, uključujući otpremnice (DESADV), poruke o primitku robe (RECADV) te  izvješća o zalihama (INVRPT). Jedan od velikih projekata za tekuću godinu je povezivanje više od 100 nacionalnih i međunarodnih dobavljača na EDI mrežu. Istovremeno, EDITEL priprema prilagođeno sučelje za novo uvedene SAP informacijske sustave. Pavel Jurík, BPI menadžer, oduševljen je novim EDI razvojem:

Za provedbu EDI-ja u elektro svijetu i za proširenje funkcionalnosti u našem novom ERP sustavu, radili smo s EDITEL-om, našim EDI partnerom dugi niz godina na čije stručno znanje smo se oslanjali više od 10 godina i koji je još jednom pružao vrhunsku kvalitetu tijekom faze provedbe.

O tvrtki NAY

Tvrtka NAY je  osnovana 1992., a danas imaju ukupno 36 Megatrgovina. U ovom je trenutku najveći prodavatelj elektroničkih proizvoda u Slovačkoj. U 2014. godini, tvrtka NAY je kupila češku tvrtku „Elektro World”. Uz to, kupila je još 18 trgovina s elektronikom u Češkoj koje i dalje posluju pod imenom „Electro World.”

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.