Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

25.02.2020

EDI poslovanje u Podravci

EDITEL Adria i Podravka u projektu e-Poslovanja

Podravka logo

Priča o Podravki započinje 1934. godine kada braća Wolf u Koprivnici osnivaju radionicu za preradu voća koja 13 godina kasnije dobiva ime Podravka. Od tada je prošlo više od 70 godina, a danas se Podravka ubraja među vodeće internacionalne kompanije sa sjedištem u Hrvatskoj, a koje posluju diljem svijeta. Podravka je jedna od vodećih kompanija u jugoistočnoj, srednjoj i istočnoj Europi. Brojni potrošači prepoznali su vrijednost njenih proizvoda u više od šezdeset zemalja na pet kontinenata.

Jedan od najpoznatijih brandova Podravke je Vegeta, a slijede ga brandovi Dolcela, Lino, Eva, Fant, Fini-Mini, Kviki, Čokolešnik…

Tvrtka EDITEL Adria započela je svoje poslovanje u Hrvatskoj pod imenom Panteon Plus kao lokalni predstavnik tvrtke Panteon Group te je u to vrijeme bila pionir u EDI (elektronička razmjena podataka) poslovanju među dobavljačima u Hrvatskoj.

Kako bi optimizirala poslovne procese, a time i dodatno ojačala poziciju na tržištu, Podravka je odlučila pokrenuti EDI poslovanje sa svojim kupcima. EDITEL Adria (Panteon Plus) je prepoznata kao tvrtka partner koja može pratiti Podravkine zahtjeve.

Kao rezultat ozbiljnog rada, Podravka je tvrtka koja u Hrvatskoj kao dobavljač na EDITEL rješenju ima najviše spojenih kupaca u EDI razmjeni.

EDITEL EDI usluge pruža i hotelima odnosno hotelskim grupama, pa se putem tog rješenja, Podravka u EDI razmjenu uključila i s velikim brojem hotela u Hrvatskoj.

Partnerstvo između EDITEL-a i Podravke zasnovano je na povjerenju i dugogodišnjoj suradnji.  EDITEL portfelj usluga uključuje rješenja prilagođena potrebama u velikim korporacijama koja rade multinacionalno, ali i malim i srednjim poduzećima. Osim klasičnih EDI rješenja, EDITEL svojim klijentima, pa tako i Podravki, pruža i ostale usluge (ili neke od njih) kao što su e-Račun u svim svojim oblicima (prema javnim naručiteljima (B2G), PDF e-Račun, ...), e-Arhiva, digitalizacija papirnate arhive, konzalting te svojim klijentima omogućava potpunu digitalizaciju poslovanja.

U Sloveniji i Srbiji, Podravki podršku nudi EDITEL-ova tvrtka partner Panteon Group. Sljedeći logičan nastavak digitalizacije poslovanja Podravkinih procesa je uvođenje EDI razmjene ili zaprimanja e-Računa od njenih dobavljača, bilo od privatnih poduzeća ili javnih naručitelja.

EDITEL svojim znanjem i stručnošću, kao i međupovezivanjem s ostalim pružateljima usluga, omogućuje Podravki brz prijenos poslovanja iz papirnog u digitalno.