+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Suradnja s Laser Line

Suradnja Laser Line i EDITEL Adria

Partnerska suradnja s firmom Laser Line

Laser line d.o.o. razvija i implementira Laser*ERP, informacijski sustav za industrije trgovine i turizma. To je sustav koji u potpunosti integrira sve poslovne procese. Softverska rješenja orijentirana prema kontroli i upravljanju procesima su razvijena na Oracle platformi, vrlo otvorena za integraciju s okolinom. Kao takva uklapaju se u zahtjeve modernog poslovanja, što potvrđuju brojne implementacije ERP-a.

Područja djelatnosti gdje su implementirana programska rješenja tvrtke Laser Line:

  • TRGOVINA
  • HOTELJERSTVO
  • UGOSTITELJSTVO
  • FINANCIJE

Laser Line i EDITEL Adria započeli su suradnju kada su Čakovečki mlinovi odlučili prebaciti razmjenu poslovnih dokumenata na Editelovu platformu eXite.

Elektronička razmjena podataka (EDI) između dobavljača i kupaca održana je dvosmjerno. U Grupi neke članice rade kao dobavljači  (Čakovečki mlinovi), neki kao Radnik Opatija razmjenjuju EDI poruke kao dobavljač i kupac istovremeno, a ostale članice kao što su Trgovina Krk, Metss, Trgostil nalaze se u EDI razmjeni u ulozi kupca.

U prvoj fazi razmjene dokumenata između dobavljača i kupaca implementirane su EDI narudžbe (ORDERS), otpremnice (DESADV) i račune (INVOIC). Logičan slijed bit će uvođenje odgovora na narudžbu (ORDRSP), primka (RECADV), katalog proizvoda (PRICAT), stanja zaliha na skladištu (INVRPT),…

Editel surađuje s tvrtkom Laser Line i na B2G projektu za Grupu Čakovečki mlinovi, kao i za Zigante, Bakmaz i Voger.

Kao suradnja na unapređenju EDI razmjene u HR i predstavljanjem svih benefita koje EDI donosi, EDITEL Adria, Laser Line i predstavnici Grupe Čakovečki mlinovi, posjetili su EDITEL-ovu tvrtku partner Panteon Group iz Kopra, gdje su im kolege iz Panteona prezentirali dobre prakse u Mercatoru, SPAR Slovenija i TUŠ.

Započinjemo i novi projekt uvođenja eXite usluga u tvrtki Ultra Gros, u prvoj fazi pri slanju EDI računa članicama udruženja.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit pixelfit

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.