+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

EDI u Rovinju

EDI u Rovinju_pogled na Rovinj

U srcu predivnog Rovinja, na obali Jadranskog mora, održana je posebna konferencija koju su organizirale tvrtke Laser Line i Editel Adria. Hotel Grand Park Rovinj ugostio je stručnjake s područja implementacije digitalnih rješenja, te lidere industrije iz HoReCa sektora domaće perjanice turizma tvrtke: Maistra, Plava Laguna i Rudan, te goste iz susjedne Slovenije; tvrtke: Terme Olimia (i s time Terme Tuhelj), Lifeclass, Slorest , Therme Laško, Rimske Terme i Unitur na spektakularnoj manifestaciji posvećenoj digitalnim procesima i EDI razmjeni dokumenata u HoReCa industriji.

Digitalna transformacija HoReCa industrije

Sudionici su imali priliku zaroniti u svijet digitalne transformacije HoReCa sektora kroz niz predavanja, panela i radionica. Temeljna tema konferencije bila je implementacija najnovijih tehnologija u poslovne procese, s posebnim naglaskom na Electronic Data Interchange (EDI) razmjenu dokumenata. Ovdje posebno želimo naglasiti predavanje koje je održao gospodin Božidar Bajsič, direktor operacija tvrtke Editel Adria, na temu EDI razmjene s posebnim naglaskom na uslugu PRICAT (price catalogue) koja je izazvala veliko zanimanje sudionika. Ovo je bila prilika za istraživanje kako digitalni procesi mogu unaprijediti učinkovitost, smanjiti troškove i poboljšati ukupno iskustvo gostiju.

Revolucionarna EDI razmjena dokumenata

Tvrtke Laser Line i Editel Adria predstavile su dobre prakse i moderna rješenja za digitalizaciju procesa prilagođenu potrebama HoReCa sektora. Sudionici su imali priliku svjedočiti demonstracijama najnovijih platformi koje omogućuju brze, precizne i sigurne procese s partnerima i povezivanje u unutarnje procese korisnika, čime se optimizira ne samo lanac opskrbe nego i povećava operativna učinkovitost.

Partneri iz tvrtke Laser Line predstavili su svoje proizvode i usluge namijenjene HoReCa sektoru. To su: Laser*MAT-Ugostiteljski informacijski sustav, Laser*GLAS-knjigovodstveni računovodstveni sistem, Laser*ACE. Predstavili su svoju inačicu CRM -a prilagođenog hotelijerima što je posebno zainteresiralo sudionike. Također, predstavili su i Laser*BarApp – Laserline mobilnu aplikaciju za Android OS koja je čvrsto  integrirana s Laser*MAT-om. Ona premješta izvođenje procesa sa stolne tehnologije na mobilnu (ručni terminali, telefoni, tableti). Dizajnirana je da osigura visoku učinkovitost zaposlenika i smanji troškove poslovanja ubrzavajući i pojednostavljujući procese u gastronomiji.

Networking i suradnja u inspirativnom okruženju

Konferencija nije bila samo edukativno iskustvo, već i prilika za intenzivno umrežavanje i stvaranje trajnih poslovnih veza. Sudionici su imali priliku razmijeniti ideje s vrhunskim stručnjacima, poduzetnicima i predstavnicima tvrtki koje su na čelu digitalne transformacije HoReCa sektora.

Savršeno okruženje za poslovni procvat

Grand Park Rovinj pružio je idilično okruženje za konferenciju, spoj luksuznog smještaja, vrhunske gastronomije i jedinstvenog ambijenta Rovinja. Sudionici su imali priliku uživati u nevjerojatnom iskustvu koje je nadmašilo očekivanja.

Hvala svima koji su doprinijeli uspjehu konferencije Digitalnih Procesa i EDI Razmjene Dokumenata u Grand Park Rovinju. Nastavimo zajedno oblikovati budućnost HoReCa sektora!

Symbolic image copyright EDITEL Adria d.o.o.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.