+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Revolucionarno unaprjeđenje poslovanja u Solani Pag

Solana Pag_Čovjek u moru

Solana Pag, najveći proizvođač morske soli u Hrvatskoj, uspješno integrira eXite® platformu kako bi unaprijedila svoje poslovanje i optimizirala procese proizvodnje soli. Kroz inovativnu primjenu usluge eXite®, Solana Pag postiže veću transparentnost, efikasnost i kontrolu nad svojim operacijama.

Jedna od ključnih prednosti eXite® platforme je njezina sposobnost integracije s različitim poslovnim sustavima. To omogućuje glatku razmjenu podataka između različitih dijelova proizvodnog lanca. Solana Pag koristi našu uslugu za automatizaciju procesa praćenja i upravljanja proizvodnjom soli. To rezultira smanjenjem vremena potrebnog za administrativne zadatke i povećanjem vremena koje se može usmjeriti na samu proizvodnju. Pored toga, pruža Solani Pag detaljne analize i izvještaje o performansama proizvodnje. Time im omogućuje bolje donošenje odluka i optimizaciju proizvodnih procesa. Ova transparentnost i prilagodljivost ključni su za Solanu Pag kako bi ostali konkurentni na tržištu morske soli.

Kroz uspješnu implementaciju eXite® platforme, Solana Pag podiže svoje poslovanje na višu razinu. Postiže veću produktivnost, kontrolu i konkurentnost na tržištu. Ova suradnja potvrđuje važnost inovativnih tehnoloških rješenja u modernizaciji tradicionalnih industrija poput proizvodnje soli.

Proces transformacije poslovanja Solane Pag uz eXite® uslugu :

1. Automatizacija procesa proizvodnje: Omogućena je potpuna automatizacija procesa proizvodnje soli, što rezultira povećanom efikasnošću i smanjenjem ljudske greške. Od praćenja stanja bazena za sol do upravljanja postupkom kristalizacije, svaki korak je optimiziran radi maksimalne učinkovitosti.

2. Napredna analitika: Integracija naprednih analitičkih alata omogućuje Solani Pag dublji uvid u performanse proizvodnje. Analizom podataka o količinama proizvedene soli, kvaliteti, i trendovima potražnje, Solana Pag može donositi informirane odluke o planiranju proizvodnje i upravljanju zalihama.

3. Optimizacija logističkih lanaca: Bolje upravljanje logističkim lancima, što uključuje praćenje isporuka sirovina, planiranje isporuka gotovih proizvoda te optimizaciju ruta dostave. Ovo pomaže u smanjenju troškova prijevoza i vrijeme isporuke, što rezultira boljom uslugom za klijente.

4. Povećana transparentnost i praćenje: Potpuna transparentnost nad svojim poslovnim procesima. Uprava može u realnom vremenu pratiti napredak proizvodnje, provjeravati stanje zaliha i brzo reagirati na bilo kakve izazove ili promjene na tržištu.

5. Unaprijeđena komunikacija i suradnja: Olakšana komunikacija i suradnja unutar tvrtke i s vanjskim partnerima. Timovi za proizvodnju, logistiku i upravljanje zalihama mogu efikasno komunicirati i koordinirati svoje aktivnosti kako bi osigurali glatko i učinkovito poslovanje.

Kroz integraciju eXite®platforme, Solana Pag pokazuje svoju predanost inovacijama i kontinuiranom unaprjeđenju kako bi ostala lider u industriji proizvodnje morske soli u Hrvatskoj. Ova platforma omogućuje im korištenje najnovijih tehnologija za optimizaciju poslovnih procesa i osiguravanje vrhunske kvalitete i usluge za kupce.

O Solani Pag

blue-background-white-writingSolana Pag je najveći proizvođač morske soli u Hrvatskoj. Svoju proizvodnju temelji na tisućljetnoj tradiciji proizvodnje morske soli na otoku Pagu. Solana Pag smještena je južno od grada Paga na površini od 225 hektara. Prostrana plitka laguna omeđena je s istoka i zapada, brdom. Građa tla – nepropusno tlo sačinjeno uglavnom od ilovače i gline, te specifični klimatski uvjeti, odlična su podloga za vrhunsku pašku sol.

Kao dokaz iznimne kvalitete i specifičnosti paške morske soli, Solana Pag primila je od Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Rješenje kojim se paška sol registrira kao oznaka izvornosti. Osviješteni potrošači, svugdje u svijetu, sve su osjetljiviji po pitanju nutritivnih, higijenskih i zdravstvenih standarda prehrambenih proizvoda. No, isto tako preferiraju tradicijske, autohtone proizvode koji na neki način čuvaju gastronomske identitete pojedinih podneblja. Tehnologija proizvodnje u Solani Pag maksimalno koristi prirodne prednosti područja na kojem se nalazi – čisti okoliš, veliki broj sunčanih dana, pogodan vjetar. Stoga, paška sol svojom čistoćom spada među najkvalitetnije u Europi i svijetu.

Paška sol sadrži sve minerale koji su, osim vode, osnovni sastojci prirodnog mora. Umjerene količine soli trebaju se redovito unositi u organizam, s obzirom na to da minerali kalcij i magnezij igraju ključnu ulogu u metabolizmu i vitalnim funkcijama tijela.

Symbolic image copyright Solana Pag d.o.o.
Logo copyright Solana Pag d.o.o.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.