+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Optimizacija poslovanja u Juliana Nails

Juliana Nails_shop_l

Juliana Nails, poznati brend koji nudi brojne mogućnosti za kreiranje vlastite manikure kod kuće uz razne setove za geliranje i druge proizvode u svom izboru, nedavno je odlučila transformirati svoju poslovnu razmjenu podataka korištenjem EDI-ja (elektronička razmjena podataka). Ova odluka predstavlja korak naprijed u optimizaciji poslovnih procesa i pružanju još veće kvalitete usluga svojim klijentima. Kroz implementaciju eXite® platforme, Juliana Nails je postigla bržu, efikasniju i sigurniju razmjenu podataka, prilagođenu njihovim specifičnim potrebama.

Jedna veza pomoću eXite®

Za sve B2B procese, Juliana Nails se oslanja na EDI platformu eXite®, koja osigurava sve s jednom vezom. Implementacija eXite® platforme omogućila je Juliana Nails-u da ubrza i optimizira svoje poslovne procese. Sada je moguće pratiti i obrađivati podatke u realnom vremenu, što je rezultiralo znatno bržim vremenom obrade. Podaci se automatski provjeravaju i validiraju, smanjujući mogućnost grešaka i potrebu za ručnim intervencijama. Ova brza i efikasna razmjena podataka omogućuje Juliana Nails-u da pruži bolju uslugu svojim klijentima i osigura zadovoljstvo korisnika.

Poboljšana sigurnost i veća efikasnot

Sve razmjene podataka obavljaju se putem enkripcije i zaštite integriteta podataka, čime se osigurava da se informacijama ne može neovlašteno pristupiti ili ih mijenjati. Time se osigurava sigurnost njihovih klijenata i poslovnih partnera.

Dodatna prednost eXite® platforme je mogućnost napredne analitike i izvješćivanja. Juliana Nails može pratiti i analizirati različite aspekte svoje poslovne razmjene podataka, kao što su vrijeme obrade, broj grešaka ili učinkovitost procesa. Ova analitika omogućuje kompaniji bolje razumijevanje njenog poslovanja, identificiranje područja za poboljšanje i donošenje informiranih poslovnih odluka.

Kroz ovaj korak, kompanija je ostvarila povećanu fleksibilnost, brzinu, efikasnost i sigurnost u razmjeni podataka sa svojim klijentima i poslovnim partnerima. Ova transformacija omogućila je Juliana Nails-u da unaprijedi svoje poslovne procese i pruži još veću vrijednost svojim kupcima. Implementacija eXite® platforme predstavlja jasan pokazatelj da je Juliana Nails predana stalnom poboljšanju svojeg poslovanja i zadovoljstvu svojih korisnika.

O Juliana Nails

juliana-nails-logoBrend je nastao 2001. godine pod vodstvom švicarske tvrtke, a tada se asortiman sastojao od oko 300 artikala, ali je brzo stekao popularnost na tržištu. Danas tvrtka u svom izboru ima sve veći broj proizvoda – od raznih gelova, gel polish (trajni lak), akrila, lakova za nokte do salonske opreme, a ti proizvodi danas broje oko 3500 artikala. Osim velikog izbora proizvoda, Juliana Nails ima i akademiju koja je pravo mjesto za početak karijere u nail businessu. Akademija je stručno opremljena tako da svaka radna jedinica ima sve materijale potrebne tijekom školovanja. Možete birati između individualnog tečaja ili tečaja u manjim grupama, a njihovi edukatori prilagodit će pristup svakom polazniku. Upravo tako osiguravaju da svatko može postati samostalni tehničar za nokte. Kao jednu od dodatnih pogodnosti, uz svaku završenu edukaciju dobiva se međunarodno priznati certifikat.

Logo copyright Juliana Nails
Symbolic image copyright Juliana Nails

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.