+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Panteon Plus i EDITEL kreću u zajedničku budućnost

S potpisivanjem ovog ugovora, Panteon Plus i EDITEL udružuju stručnost i znanje koje zajednički daje preko 30 godina EDI prakse: “Panteon i EDITEL su bliski partneri od prije 10 godina. Udruživanje naših usluga i proizvoda biti će veliki dobitak za hrvatsku poslovnu zajednicu. Panteon Plus će nuditi najsuvremenija EDI rješanja, individualno prilagođena klijentovim zahtjevima, a uz podršku visoko obučenih, lokalnih, spacijalista za EDI. Dodatno, Panteon Plus će sada imati pristup međunarodnom know how-u, praksi i poslovnoj mreži koju nudi EDITEL Group”, kaže direktor Panteon Plusa, Edvard Bešlagič.

Od 1. siječnja 2016. Panteon Plus će steći korporacijske boje EDITEL-a, ali ipak zadržati lokalni tim za savjetovanje i podršku:

S ovim korakom želimo, za hrvatsko tržište, stvoriti uslugu koja će biti još više transparentna i orijentirana na klijenta. Za EDITEL Group ovo je dodatni korak prema konsolidaciji naših međunarodnih kompetencija unutar regije srednje i istočne Europe. U Panteon Plusu smo pronašli iskusnog partnera kojem vjerujemo. Zajedno ćemo graditi budućnost za EDI u Hrvatskoj., zaključuje Peter Franzmair, glavni izvršni direktor EDITEL-a.

EDI stručnjaci iz Panteon Plusa će rado, zainteresiranim strankama, pružiti više informacija o našim proizvodima i uslugama. Molimo da nas kontaktirate putem telefona +385 1 379 4296 ili e-mail-a info(at)panteonplus.hr

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.