+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 39 62 899

Panteon Plus tim u većem broju

Voditelj tehničke podrške

Marko Korenić najnoviji je član naše tvrtke, a biti će zadužen za tehničku podršku našim korisnicima. U svojoj kratkoj poslovnoj karijeri ostvario značajne uspjehe u mnogim područjima a posebice vezanim za podršku korisnicima poslovnih rješenja. Osim toga, često je dolazio u susret sa potrebama za e-poslovanjem na strani korisnika. Iz svega toga, vjerujemo da će izuzetno doprinijeti radu našeg malog ali snažnog tima, a svim našim korisnicima pružiti svu potrebnu pomoć iz područja e-Poslovanja. Slobodno mu se obratite s povjerenjem.

Marko Korenić
Voditelj tehničke podrške
korenic(at)panteonplus.hr
T +385 1 379 4296
M +385 99 689 7128

Voditeljica ureda i marketinga

Marija Lunjek već je nekoliko mjeseci vrijedan član naše tvrtke. Osim vođenja ureda i svih poslova veznih za to, od nedavno, Marija nam se pridružuje i kao suradnik u marketing-u. Bogato radno iskustvo stečeno u različitim područjima rada, uvelike će nam pomoći u aktivnostima i provedbi planova na našem tržištu. Osim uvođenja e-Poslovanja u tvrtke, naš je cilj edukacija te informiranje tržišta o svim novostima u tom području.

Vjerujemo da će naš sada već zanimljiv i ne tako mali petero člani tim, svojim iskustvom, znanjem, a posebice željom za radom i učenjem, pomoći tvrtkama da uspješno uvedu sustave za e-Poslovanje u svoje tvrtke. Na taj način, svi ćemo zajedno napredovati i postati bolji i snažniji.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za nove EDI usluge, nova aktiviranja i proširenja ili su Vam potrebni savjeti vezani za e-Poslovanja, e-Računa, e-Arhiva, slobodno se obratite bilo kojem članu našeg tima, a posebice Božidaru, Ivani ili Marku. Svojim znanjem i iskustvom oni će Vam rado pomoći!

Marija Lunjek
Voditeljica ureda i marketinga
tajnistvo@panteonplus.hr
T +385 1 379 4296
M +385 98 346 260

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.