+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Panteon Plus na 2. FMCG Summitu u Zagrebu

Kako smo ranije najavili, Panteon Plus ove se godine predstavio na 2. FMCG Summitu, koji je održan 2. listopada 2016 g. u Zagrebu. FMCG Summit je konferencija namijenjena trgovini i robi široke potrošnje, odnosno svima koje zanimaju novosti i trendovi u tom segmentu. Na jednom se mjestu okupio velik broj trgovaca, proizvođača, distributera, malih OPG-ova, managera i upravitelja uspješnih hrvatskih tvrtki. Na konferenciji su mogli čuti sve o trendovima i inovacijama unutar FMCG sektora.

Panteon Plus u svojoj je prezentaciji, u kratkim crtama, pojasnio kako EDI (elektronička razmjena podataka) uz korištenje samo nekoliko osnovnih EDI poruka kao što su eNarudžba i eOtpremnica, može pomoći u redovitoj i ispravnoj opskrbi robom. EDI razmjena osigurava da naručitelj uvijek može imati informaciju da li je roba koja je naručena zaista i dostupna. Kada će i u kojoj količini biti isporučena. Na taj način u svakom trenutku, postoji točna informacija o robi koja je naručena čime se postiže optimalna nabava i pravovremeno punjenje robom.

Odlična organizacija i mjesto susreta za koje se nadamo da će postati tradicija – gotovo jednoglasno su se složili brojni sudionici i govornici drugog FMCG SUMMITA. Oko 400 sudionika i gotovo 20 govornika posjetilo je i odlično iskoristilo drugi FMCG SUMMIT u Zagrebu.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.