+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 39 62 899

Unaprjeđenje EDI poslovanja u tvrtki Magdis

Unaprjeđenje EDI poslovanja u tvrtki Magdis

Optimizacija poslovnih procesa u Magdisu putem Editelovih EDI rješenja

Tvrtku Magdis d.o.o. osnovao je u Zagrebu 1993. godine mr. sc. Srećko Gross, dipl. ing. pharm., stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj proizvodnji. Magdis d.o.o. se tijekom godina farmaceutskim tehnologijama profilirao u vrhunskog uslužnog proizvođača dijetetskih i kozmetičkih proizvoda. Magdis kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj, kao i izgradnju suvremenog proizvodnog pogona. Jednako tako, veliki se napori ulažu u sustav kontrole i kvalitete po strogim farmaceutskim načelima.

BIOBAZA liniju kozmetičkih proizvoda proizveli su s velikom pozornošću i ljubavlju prema prirodi.

U listopadu 2018. Magdis uspješno akvizira tvrtku Neva od Atlantic Grupe, čime postaje najveći regionalni proizvođač kozmetičkih proizvoda s impresivnim portfeljom brendova. Uz Biobazu, to su Plidenta, Melem, Rosal, Rosal [clean], Rosal lip balm, Neva 1918, Pitroid, Dipterol, Ralon, Asebon, Asepsolete, Sumifen, Clinic i drugi.

Unaprjeđenje EDI poslovanja u tvrtki Magdis

Kako bi optimizirao poslovne procese, a time i dodatno ojačao poziciju na tržištu, Magdis je odlučio unaprijediti EDI poslovanje sa svojim kupcima. EDITEL Adria je do tada pružala Web EDI usluge tvrtki Magdis. Implementacijom novog ERP-a, EDITEL Adriji je i dalje ukazano povjerenje za implementaciju integriranog EDI rješenja.

EDITEL pruža EDI usluge mnogobrojnim trgovačkim lancima i drogerijama. Stoga se suradnja EDITEL-a i Magdis na području elektroničkih usluga intenzivnije nastavlja.

Osim klasičnih EDI rješenja, EDITEL svojim klijentima pruža i ostale usluge kao što su e-Račun u svim svojim oblicima (prema javnim naručiteljima (B2G), PDF e-Račun, …), e-Arhiva, digitalizacija papirnate arhive, konzalting te svojim klijentima omogućava potpunu digitalizaciju poslovanja.

U Sloveniji i Srbiji, kupcima podršku nudi EDITEL-ova tvrtka partner Panteon Group, pa je time Magdisu znatno olakšano povezivanje s kupcima.

Sljedeći logičan nastavak digitalizacije poslovanja Magdis grupe je povezivanje s inozemnim kupcima, ali i razmotriti potencijal EDI razmjene s dobavljačima.

Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit LeoWolfert

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.