+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 39 62 899

Zlatna košarica 2019

EDITEL Adria – pokrovitelj svečanosti na društvenom događaju godine FMCG i retail industrije, Zlatnoj košarici 2019

Kao što smo prethodno najavili, EDITEL Adria sudjelovala je na Zlatnoj košarici kao pokrovitelj svečanosti. Zlatna košarica je prestižna nagrada koja se dodjeljuje za poslovna ostvarenja u protekloj godini.

Pred 200-tinjak uzvanika, nagrada Zlatna košarica 2019. dodijeljena je na gala svečanosti u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu.

Finalisti i pobjedniki Zlatne košarice 2019

Finaliste i pobjednike odabrao je stručni žiri sastavljen od članova koji dolaze iz vodećih agencija za istraživanje tržišta GFK, Focus, Hendal, Ipsos, Nielsen, Valicon, zatim tvrtki Deloitte i Hauska & Partner, Ekonomskog instituta Zagreb, sektorskih institucija  HGK, HUP, HOK, Hrvatske udruge za zaštitu potrošača, Sindikata trgovine Hrvatske i magazina Ja TRGOVAC.

Nagrade za najbolje trgovce i najbolje proizvođače

Nagradu za najboljeg trgovca godine, odnio je drugi put zaredom trgovački lanac SPAR Hrvatska. Dvostruko je slavila Podravka koja je nagrađena kao najbolji proizvođač. S ‘Lino Ladom gold’ osvojila je i nagradu za proizvod godine. Nagradu za malog trgovca godine, osvojila je zagrebačka trgovina Mrkvica.

Prvi puta se dogodilo da su dva kandidata imala izjednačen rezultat, pa je tako Zlatna košarica u kategoriji „Društveno odgovorna kompanija godine“, otišla u ruke Dukata i Žito grupe.

U kategoriji „Tehnološki dobavljač godine“ nagradu je odnijela zagrebačka tvrtka RIS.

Na samoj svečanosti su nam se pridružili naši partneri i klijenti. Pozvali smo ih da zajedno podržimo naše kolege i veselimo se rezultatima i uspjesima koji su također bitni i za nas i za naše korisnike.

Na našem izložbenom štandu, sudionici su mogli preuzeti promotivne materijale i tiskani Journal koji EDITEL Adria izdaje dva puta godišnje u nakladi od 13.000 primjeraka u kojem su objavljene vijesti o novim projektima, rješenjima i uslugama EDITEL grupacije, iz Hrvatske ali i drugih zemalja u kojima poslujemo.

Pokrovitelji svečanosti

Svečanost proglašenja pobjednika natječaja “Zlatna košarica” održana je pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te uz sponzorsku podršku Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore i tvrtki Citroen, Njuškalo, MasterCard, GS1 Croatia, A1 telekom, Brigada, Editel i Hiperprodukcija.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.