+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 39 62 899

Bez papira, bez muke!

Formula uspjeha u VeggieMeat-u

Formula za uspjeh tvrtke VeggieMeat GmbH je ta da se oslanja na komunikaciju bez papira putem EDI-ja za prodaju svojih inovativnih alternativa za meso!

Meso od graška? Je li to moguće? Da, jer to je recept za uspjeh tvrtke VeggieMeat GmbH. Tvrtka od 2015. proizvodi inovativne mesne i riblje alternative od proteina graška pod robnom markom “vegini”. “Održivost i pažljivo korištenje resursa” glavni su prioriteti za predsjednika Uprave VeggieMeata Andreasa Gebharta. Vodio je mesnicu svojih roditelja – u proizvodnji 100% prirodnih i veganskih proizvoda! VeggieMeat također surađuje s trgovcima na malo i poslovnim partnerima na racionalan način koji štedi resurse. “Ovdje su nam posebno važni jednostavni i transparentni procesi”, naglašava Gebhart. Inače, donjoaustrijska tvrtka je prošle godine dobila i nagradu “GS1 Sync Star Award” za svoje uzorno rukovanje podacima.

VeggieMeat je također napravio još jedan korak u tom smjeru kada je u pitanju razmjena ovih podataka: narudžbe (ORDERS), otpremnice (DESADV) i fakture (INVOIC) obrađuju se potpuno automatski, putem EDI-ja od početka godine. To je omogućeno sustavom upravljanja robom BMD, rješenjem koje je izravno integrirano u EDITEL-ov sustav, a koje osigurava nesmetanu komunikaciju s trgovcima.

Implementacija ovog projekta također je prošla bez problema, što Tanja Wippl, odgovorna za naplatu i izvješćivanje u VeggieMeatu, potvrđuje: „Interakcija između EDITEL-a, BMD-a i nas bila je jednostavno savršena!“

Posebno je od pomoći ocijenila i “dugogodišnje iskustvo i dobre kontakte EDITEL-a sa SPAR-om”, inače trgovinskog partnera s kojim je prošle godine uspješno pokrenut rad putem EDI-ja. Kupac je oduševljen rezultatom: „Unos narudžbe, koji se prije obavljao ručno, sada je potpuno automatski. Nevjerojatna ušteda vremena!”, kaže Tanja Wippl. Andreas Gebhart je također “uvjeren da smo ovdje poduzeli važan i ispravan korak za rad usmjeren na budućnost”.

O VeggieMeat GmbH

vegini VeggieMeat

Tvrtka, osnovana 2015. godine u St.Georgen am Ybbsfelde (Donja Austrija), proizvođač je inovativnih alternativa za meso i ribu od proteina graška. Prodaju se pod robnom markom vegini u nekoliko europskih zemalja. Posebno razvijeni proizvodni procesi omogućuju VeggieMeatu da ponudi proizvod koji ne zahtijeva konzervanse ili pojačivače okusa, a impresionira svojom teksturom poput mesa, visokim sadržajem proteina i fleksibilnošću upotrebe.

Symbolic image copyright VeggieMeat GmbH
Logo copyright VeggieMeat GmbH

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.