+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Novi član našeg tima

novi član našeg tima

Voditelj projektne pisarnice

Zbog sve više korisnika naših rješenja i usluga koje nudimo na tržištima, naš iskusni tim u EDITEL Adriji proširio se za novog  člana. Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da imamo novu članicu u EDITEL Adriji – Martinu Jambreković. Od 1. svibnja preuzima novu poziciju voditeljice ureda za upravljanje projektima, savjetovanja u odjelu prodaje.

Martina ima bogato iskustvo u EDI-ju zahvaljujući dosadašnjoj poziciji voditelja prodaje i razvoja poslovanja u procesima opskrbnog lanca.

Prije ove pozicije Martina je karijeru započela kao voditeljica ključnih klijenata i razvoj poslovanja u jednoj telekomunikacijskoj kompaniji. Tamo je radila više od deset godina.

Njezina glavna zadaća u EDITEL Adriji biti će upravljanje EDI projektima. To uključuje koordinaciju s klijentima i partnerima EDITEL Adrije sve do konačnog zatvaranja i naplate. Drugi dio njenog posla je savjetovanje u odjelu prodaje za pripremu rješenja kupcima i partnerima Editel-a te profesionalna prodajna pomoć za onboarding projekte klijenata. Također će pomoći tehničkoj podršci svojim širokim poznavanjem EDI-ja.

Vjerujemo da će se Martina odlično uklopiti u naš tim, a svojim iskustvom i radom značajno pridonijeti širenju i kvaliteti naših usluga.

Priopćenje za javnost i pripadajući slikovni materijal također su dostupni za preuzimanje.

Martina Jambreković

O EDITEL-u

EDITEL je jedan od vodećih međunarodnih pružatelja EDI rješenja (Electronic Data Interchange) specijaliziran za optimizaciju procesa opskrbnog lanca (opskrbe) i vaš stručnjak za elektroničku razmjenu podataka. Tvrtka posluje s klijentima iz raznih poslovnih djelatnosti. Zahvaljujući svojim uredima u Zagrebu, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj , Austriji (sjedište tvrtke) i Poljskoj te brojnim partnerima, EDITEL je prisutan u većini zemalja što ga čini savršenim poslovnim partnerom za tvrtke s međunarodnim poslovnim aktivnostima. Preko EDI servisa eXite®, EDITEL nudi sveobuhvatnu uslugu počevši od EDI komunikacije, EDI integracije, Web EDI za male i srednje poduzetnike, e-Račun rješenja, Nadzora poslovanja pa do Digitalnog arhiviranja. Više od 40 godina iskustva i stručnost jamče uspješnu provedbu EDI projekata.

Portrait photo copyright EDITEL Adria d.o.o.
Symbolic image copyright iStockphoto, photo credit Kenishirotie

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.