+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Djed Božićnjak – najstariji klijent EDITEL-a

Djed Božićnjak vjeruje u eXite podatkovno središte

Brojni renomirani trgovci i proizvođači iz Austrije i inozemstva desetljećima vjeruju EDITEL-u. Ali postoji nešto što vrlo malo ljudi zna: Djed Božićnjak se stoljećima oslanjao na međunarodno aktivnog pružatelja EDI usluga. Ovaj je članak namijenjen svima koji su se ikad zapitali kako bradati muškarac sa sjevera svake godine čini pravi logistički podvig. Jedan od pomoćnika Djeda Božićnjaka prekršio je zavjet šutnje za ekskluzivni intervju za EDITEL.

Djed Božićnjak je zauzet više nego ikad. Kao istinski vjernici tehničkog napretka, Djed Božićnjak i njegovi pomagači odluku o tome da koriste eXite donijeli su prije više stoljeća. Čak i tada, brzo i pouzdano isporučivanje, u ovom slučaju poklona, bilo je ključno. Danas se ova nebeska stvorenja također koriste različitim alatima za prijevod popisa želja, primljenih od malih zemljana na brojnim jezicima i svim vrstama rukopisa, u ispravan nebeski format. Ovaj “anđeoski” format zapravo je postao standard.

Djed Božićnjak vjeruje u eXite podatkovno središte

Obim posla Djeda Božićnjaka uključuje dostavu darova mladima i starima, dostavu hrane za sobove, radne odjeće za pomoćnike Djeda Božićnjaka, i naravno, šljokice. Srećom, šef se uvijek može osloniti na eXite. Kašnjenje s isporukom, moglo bi rezultirati neutješnim dječjim plačem ispod božićnog drvca i nemoćnim roditeljima. To se jednostavno ne smije dogoditi, a dugogodišnje partnerstvo između Djeda Božićnjaka i EDITEL-a osigurava i da neće.

Čak se i žalbe, na navodno neispravne poklone, mogu brzo riješiti zahvaljujući usluzi praćenja popisa želja, dostupnoj u eXite kokpitu. A u vječnoj eXite arhivi, Djed Božićnjak bi čak mogao pronaći želje Tri mudraca, ali to je druga priča. I za sva druga pitanja, tim za eXite podršku dostupan je 24/7, čak i na Badnjak.

Problemi sa saonicama? Više problema nema!

Prije nekoliko stoljeća Djed Božićnjak je imao malu nezgodu: jedan od sobova se ozlijedio. To je rezultiralo gomilanjem paketa. Tada mu je zaista laknulo što je prethodno uveo domišljati GS1 sustav brojeva, koji je također dio tima za blagdane. Bar kodovi, GTIN, SSCC i drugi mali pomoćnici na paketima, pobrinuli su se da se saonice pretovare u roku od nekoliko minuta i da su milijuni poklona dostavljeni točno na vrijeme.

EDITEL-ov tim za podršku neprestano je u kontaktu sa stručnjacima za božićnu logistiku. Kada jedan od pomoćnika Djeda Božićnjaka izgubi trag o nečemu ili zaboravi svoju “čarobnu formulu”, pokreće se tim za podršku i pomaže vrijednom pomagaču da radi svoj posao.

Božićna misija eXite nadzorne ploče

Kad nas je osobno nazvao, glavom i bradom sam Djed Božićnjak, svi su bili šokirani. Na svojoj eXite nadzornoj ploči vidio je neobičan porast popisa želja zbog čega je bio zbunjen i pitao se je li došlo do pogreške. EDITEL-ov tim za podršku odmah je reagirao te ustanovio da nema nikakvih problema. Samo je više djece nego inače poslalo listu želja putem eXite-a ove godine. Djedu Božićnjaku je laknulo te se zahvalio EDITEL-ovom timu za podršku i obećao da će Božić 2021. biti prekrasan.

Ako vi ili vaši pomagači želite svoj lanac opskrbe podići na nebesku razinu, samo razgovarajte s našim pomoćnikom Djeda Božićnjaka zvanim Edi, ili nekim drugim kolegom iz EDITEL-a.

Sretni blagdani!

Christmas-elves

O autoru

Djedov pomagač Edi

prekršio je zavjet šutnje i izdao tajnu.

 

Icon \'i\'

O EDITELu

EDITEL

EDITEL je jedan od vodećih međunarodnih pružatelja EDI rješenja (Electronic Data Interchange) specijaliziran za optimizaciju procesa opskrbnog lanca (opskrbe) i vaš stručnjak za elektroničku razmjenu podataka. Tvrtka posluje s klijentima iz raznih poslovnih djelatnosti.

Symbolic image copyright pixabay

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.