+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

HUREKA! Kada se znanje i podrška nesebično dijele za pravi cilj!

HUREKA

„Snažan start“ je program ranog učenja za djecu s intelektualnim teškoćama, kojeg HUREKA usavršava proteklih 5 godina. Vođeni rezultatima u kognitivnom razvoju djece s intelektualnim teškoćama kakve postižu najrazvijenije zemlje svijeta (npr. Amerika, Japan, J. Koreja) želja im je da se takav program osigura i djeci u Hrvatskoj. Smjernice kojima se vode preuzete su iz primjera dobre prakse, znanstvenih dostignuća na području neuroznanosti. Vode se preporukama Instituta za ljudske potencijale u Philadelphiji, učenjima Heguru metode iz Singapura i Makoto Shichida metode iz Japana.

Radno-edukativno-didaktički materijali izrađeni su u skladu sa suvremenim principima rane edukacije i najnovijim spoznajama s područja postavljenih postulata interdisciplinarnosti neuroznanosti s edukacijom (Neuroedukacija – nova disciplina etablirana 2009. god. na Konferenciji o obrazovanju, održanoj na University of California).

Razvijene metodike za provedbu programa temeljene su:

  • na suvremenom pristupu učenja kroz igru
  • preporukama eminentnih svjetskih organizacija koja se bave pitanjem edukacije djece

EDITEL je prepoznao misiju udruge HUREKA i doniranjem sredstava podržao hrabar i vrijedan rad djelatnika i njihovih štićenika, kroz programe rane edukacije djece s intelektualnim teškoćama, kako bi stekli zadovoljavajuću razinu spremnosti za uključivanje u redovni školski sustav i uspješnu inkluziju.

Symbolic image copyright Facebook HUREKA

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.