+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Korisne i aktualne informacije dostupne na EDITEL-ovom EDI blogu!

EDI Blog EDITEL-a

Novi EDI Blog EDITEL-a pružat će aktualne i korisne informacije o elektroničkoj razmjeni podataka (EDI), kako za početnike tako i za napredne korisnike. Između ostalog, stručnjaci za EDI objasnit će kako se lanci opskrbe mogu optimizirati pomoću sofisticirane tehnologije i stručnosti. Također ćete naučiti kako možete povećati učinkovitost i uštedjeti novac.

Savjeti i uvid dobiveni od strane EDI stručnjaka

Po čemu se pružatelj EDI usluga ističe u B2B segmentu? Zadovoljni klijenti, njihova pozitivna svjedočenja i preporuke definitivno su dio uspješne priče o elektroničkoj razmjeni podataka (EDI). Uz to, mnogi klijenti kažu da su jasne i neposredne informacije od njihovog potencijalnog pružatelja EDI usluga ključne za odabir njihovog EDI pružatelja usluga. Zbog toga će naš EDI blog pružati korisne i praktične savjete kao i sveobuhvatne osnovne informacije o svim EDI elementima. Uz to, naši EDI stručnjaci odgovarat će na pitanja na ovom blogu, a njihovi bi odgovori iz svakodnevne EDI prakse trebali biti korisni i omogućiti jednostavnija rješenja za implementaciju.

Optimizacija lanca opskrbe

“Pouzdane informacije ključne su za svaki uspješan pothvat”, rekao je istraživač Christopher Columbus prije više od 500 godina. Što se tiče optimizacije opskrbnog lanca, mi kao stručnjaci za informacijsku logistiku prije svega gravitiramo ka profesionalizaciji i automatizaciji protoka informacija putem EDI-ja. Uživajte u čitanju ovog bloga koji će vam pomoći da zaronite u svijet elektroničke razmjene podataka poslovnih dokumenata. Kontinuirano će pružati korisne informacije o svim EDI elementima.

O autoru

Gerd Marlovits
Izvršni direktor EDITEL Austrija

 

Icon \'i\'

O EDITELu

EDITEL

EDITEL je jedan od vodećih međunarodnih pružatelja EDI rješenja (Electronic Data Interchange) specijaliziran za optimizaciju procesa opskrbnog lanca (opskrbe) i vaš stručnjak za elektroničku razmjenu podataka. Tvrtka posluje s klijentima iz raznih poslovnih djelatnosti.

Portrait photo copyright Editel/Petra Spiola
Symbolic image copyright pixabay

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.