+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Novi direktor EDITEL-a Mađarska

Novi direktor EDITEL-a Mađarska, László Légrádi

Od lipnja 2021. László Légrádi preuzeo je upravljačke dužnosti od bivšeg direktora, Tibora Šate, koji će nastaviti svoj posao kao međunarodni direktor operacija.

Tibor je komentirao protekle mjesece: „Većina primopredaje se već dogodila, bio je to pripremljen scenarij, znali smo korake. Donekle ću i dalje biti prisutan u životu mađarskog ureda, ali ću imati formalniju, komplementarnu funkciju. Svakodnevna, operativna pitanja i resursi pripadaju Lászlóu u kojem on donosi odluke. Osim toga, zajedno ćemo raditi na dugoročnim planovima grupe za rast i širenje u budućnosti. ”

Tibor radi za EDITEL Grupu od 2008. godine. U posljednjih 13 godina obnašao je različite upravljačke pozicije, a od 2015. godine je kao direktor međunarodnih operacija odgovoran za strategiju i razvoj tvrtke.

“Posljednjih godina EDITEL je izgradio snažnu poziciju u Mađarskoj, uglavnom zahvaljujući profesionalnom mađarskom timu, izvrsnoj suradnji s kupcima i, na kraju, ne manje važno, neprestanim naporima EDITEL -a u inovacijama. László je vrlo iskusan vođa koji je tijekom svoje karijere stekao veliko iskustvo. Tijekom primopredaje ustanovio sam da nije samo dao površnu izjavu, već je zapravo bio pronicljiv i sposoban procijeniti situaciju te pravilno obraditi informacije. To je popraćeno pozitivnom, kooperativnom osobnošću. Drago mi je što nam se pridružio i želim mu još mnogo uspjeha. ”

László je pozdravio nove zadatke i nove izazove.

“Zanima me ovo mjesto iz tri razloga”, rekao je. – S jedne strane, radio sam za multinacionalnu tvrtku američkog tipa, pa sam htio isprobati kako je raditi u poznatijem, europskom okruženju. Uz to, u meni postoji jaka motivacija za kontinuirani rast, a smatram da EDITEL ima sve uvjete za to. Uostalom, oduvijek me privlačio IT sektor, pa mi je drago što sam imao priliku nastaviti svoju karijeru na ovom polju. ”

László je karijeru započeo u Iron Mountainu 1995. godine, gdje je radio do dolaska u EDITEL. Iron Mountain je međunarodna grupa tvrtki koja nudi usluge upravljanja informacijama, upravljanja dokumentima, pohranu i digitalizaciju. Između 1995. i 2018. László je radio na području poslovnog planiranja i podrške prodaji, a od 2018. do 2021. bio je glavni operativni direktor za Srednju i Istočnu Europu u devet zemalja i upravljao lokalnim menadžerima na regionalnoj razini.

Novi direktor vidi mnoge mogućnosti i izazove za budućnost. Njegovi prioriteti su razvoj aktivnosti u području EDI-ja i jačanje tržišne pozicije tvrtke na mađarskom tržištu.

“Zasad osjećam da pozicija ispunjava moja očekivanja, dobivam puno više slobode nego što sam mislio. Vidim veliki potencijal u regiji, naravno da morate biti oprezni na tržištu, ali meni i treba izazov. Želim zadržati svoju vanjsku perspektivu, želim vidjeti tvrtku izvana. Tehnologija će učiniti da svi žive na digitalnim platformama – pitanje je gdje će EDITEL u tome imati mjesto. Naš cilj je predstaviti cijeli niz naših rješenja izgrađenih oko EDI -ja, čime ćemo ojačati svoju poziciju pružatelja digitalnih usluga.”

www.editel.hu

Symbolic image copyright EDITEL Hungary Kft.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.