Sie müssen Cookies in ihrem Browser aktivieren um diese Website/Applikation in vollem Umfang benutzen zu können.
Sie verwenden einen veralteten Browser mit möglichen Sicherheitsschwachstellen und können nicht alle Funktionen dieser Webseite nutzen.
Hier erfahren Sie, wie einfach Sie Ihren Browser aktualisieren können
+385 / 1 / 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA 99 39 62 020
EDI SAVJETOVANJE 99 68 97 128

EDITEL Novosti

26.02.2020

Suradnja sa Laser Line

Partnerska suradnja sa firmom Laser Line

Laser line d.o.o. razvija i implementira Laser*ERP, informacijski sustav za industrije trgovine i turizma, koji u potpunosti integrira sve poslovne procese. Softverska rješenja orijentirana prema kontroli i upravljanju procesima su razvijena na Oracle platformi, vrlo otvorena za integraciju s okolinom i kao takva uklapaju se u zahtjeve modernog poslovanja, što potvrđuju brojne implementacije ERP-a.

Područja djelatnosti gdje su implementirana programska rješenja tvrtke Laser Line:

  • TRGOVINA
  • HOTELJERSTVO
  • UGOSTITELJSTVO
  • FINANCIJE


Laser Line i EDITEL Adria započeli su suradnju kada su Čakovečki mlinovi odlučili prebaciti razmjenu poslovnih dokumenata na Editelovu platformu eXite.

Elektronička razmjena podataka (EDI) između dobavljača i kupaca održana je dvosmjerno. U Grupi neke članice rade kao dobavljači  (Čakovečki mlinovi), neki kao Radnik Opatija razmjenjuju EDI poruke kao dobavljač i kupac istovremeno, a ostale članice kao što su Trgovina Krk, Metss, Trgostil nalaze se u EDI razmjeni u ulozi kupca.

U prvoj fazi razmjene dokumenata između dobavljača i kupaca implementirane su EDI narudžbe (ORDERS), otpremnice (DESADV) i račune (INVOIC), a logičan slijed bit će uvođenje odgovora na narudžbu (ORDRSP), primka (RECADV), katalog proizvoda (PRICAT), stanja zaliha na skladištu (INVRPT),...

Editel surađuje s tvrtkom Laser Line i na B2G projektu za Grupu Čakovečki mlinovi, kao i za Zigante, Bakmaz i Voger.

Kao suradnja na unapređenju EDI razmjene u HR i predstavljanjem svih benefita koje EDI donosi, EDITEL Adria, Laser Line i predstavnici Grupe Čakovečki mlinovi, posjetili su EDITEL-ovu tvrtku partner Panteon Group iz Kopra, gdje su im kolege iz Panteona prezentirali dobre prakse u Mercatoru, SPAR Slovenija i TUŠ.

Započinjemo i novi projekt uvođenja eXite usluga u tvrtki Ultra Gros, u prvoj fazi pri slanju EDI računa članicama udruženja.