+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 91 396 2901

Odette međunarodna automobilska konferencija za opskrbni lanac

Odette-conference-2023_l

Odette 2023 – Još uvijek razvijamo rješenja za održive lance opskrbe

Od 20. do 21. studenoga 2023., u Titanic Chaussee Berlinu održana 22. Odette međunarodna automobilska konferencija za lanac opskrbe. Veliki akteri u globalnim lancima opskrbe u automobilskoj industriji podijelili su svoje znanje i predstavili svoja rješenja kako bi odgovorili na izvanredne izazove koji su pred nama. Za sudionike konferencija ovo je bila izvrsna prilika za razmjenu iskustava i umrežavanje s međunarodnim kolegama. Raspravljalo se o širokom rasponu aktualnih tema u lancu opskrbe.

Fokus je bio na:

 • Rješenjima za održive lance opskrbe
 • Upravljanje regulatornim okruženjem koje se stalno mijenja
 • Izgradnja lanca opskrbe EV-om
 • Pakiranje – „crvene ćelije“ lanca opskrbe automobilske industrije
 • Transformacija logistike gotovih vozila
 • IT integracija i tehnološke promjene
 • Digitalna integracija do kraja
 • Budućnost komunikacija u lancu opskrbe

Kao vodeći pružatelj EDI rješenja i glavni sponzor, također smo bili domaćini izuzetne večeri umrežavanja na ekskluzivnom Berlin Classic Remiseu, s posjetom njegovom izuzetnom muzeju.

Petr-Smidlik-Yusen-LogisticsOsim toga, klijent EDITEL-a Petr Šmidlík, voditelj IT odjela u tvrtki Yusen Logistics (Czech) s.r.o. (međunarodna logistička tvrtka opskrbnog lanca), predstavio se svojom prezentacijom, pod nazivom „RFID rješenja – (RTI) sustav upravljanja transportnim artiklima“. Prezentacija je osmišljena da pokaže kako je pomoć iskusnih pružatelja EDI usluga bila ključni čimbenik uspjeha.

Yusen Logistics je međunarodni pružatelj logistike za cijeli lanac opskrbe u više vertikala. Yusen Logistics neprestano razvija pojednostavljene i održivije načine pružanja učinkovitih logističkih rješenja u nastojanju da doda vrijednost poslovanju svojih klijenata.

O Odette

Odette International Ltd. je londonska neprofitna organizacija koja ujedinjuje nekoliko nacionalnih automobilskih udruga i saveza. Promiče standarde u području logistike, EDI-ja i upravljanja partnerskim odnosima. Odette je osnovana kao projekt 1980-ih, a svoju pravnu osobnost ima od 2001. godine kada je osnovana Odette International Ltd.

Glavni ciljevi:

 • Potpora automobilskoj industriji u Europi
 • Razvija standarde i preporuke najbolje prakse
 • Pruža alate i usluge koji podržavaju digitalizaciju procesa opskrbnog lanca
 • Organizator Međunarodne automobilske konferencije i izložbe Odette za profesionalce u lancu opskrbe i stručnjake za digitalnu transformaciju.

Zanimaju li vas EDI rješenja?

Ako imate bilo kakvih pitanja o tehnološkim inovacijama u lancima opskrbe, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Kontaktirati nas možete na mail info@editel.hr

Photos copyright Odette International Ltd. & EDITEL
Portrait photo copyright Petr Šmidlík

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.