+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 1 646 35 91
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 39 62 899

Sve o METRO-u na prvi pogled

EDI rješenje za nadzor poslovanja u METRO-u

Već više od 25 godina, METRO Austrija jedan je od najčešćih EDI korisnika u Austriji, što ga čini jednim od lokalnih pionira na ovom području. Kao rani član “eXite® korisničkog kluba” osnovanog 1986. godine, METRO je također značajno pomogao poboljšati i razviti procese za cijelu austrijsku maloprodajnu industriju.

U METRO-u se sve logističke informacije razmjenjuju putem eXite®, EDITEL-ove EDI platforme. U 2020. godini tvrtka je razmijenila približno 1,7 milijuna dokumenata s ukupno 650 dobavljača. Uz razmjenu tradicionalnih podataka o kretanju za standardne postupke nabave robe, METRO također koristi eXite® za razmjenu matičnih podataka relevantnih za označavanje hrane putem GS1 Sync.

EDI nam u METRO-u, kao i našim dobavljačima, omogućuje potpuno automatizirane komunikacijske i administrativne procese bez papira. Ovaj pristup ključan je u vremenima rada na daljinu i ostat će važna prekretnica za održivost. – Jasminka Džebić, viša voditeljica odjela EDI / MDM / upravljanje prostorom u METRO Cash & Carry Österreich GmbH

Pionir u elektroničkom fakturiranju

U METRO Austrija elektroničko fakturiranje (e-račun) uvijek je bilo važno pitanje. S pokrivenošću od oko 90%, METRO je jedan od istinskih početnika u Austriji. U tu svrhu METRO koristi prilagođeno rješenje za e-fakturiranje koje pruža EDITEL. Ono omogućuje potpunu automatizaciju cjelokupnog postupka fakturiranja, od izdavanja EDI računa i sigurnog prijenosa putem eXite®, pa sve do zakonski usklađenog arhiviranja.

Prednosti EDI-ja u METRO-u

  • Maksimalno sigurna i dostupna EDI mreža
  • Jedinstveno sučelje za sve poslovne partnere
  • Jednostavna integracija međunarodnih i nacionalnih partnera
  • e-račun omogućuje dugoročnu optimizaciju cjelokupnog postupka fakturiranja
  • Stalna podrška i pomoć EDITEL-a

 

METRO

METRO Grupa Veleprodaja, specijalist je za prehrambene proizvode i posluje s 12 veleprodajnih centara u Austriji na ukupnoj prodajnoj površini od 139.000 m² s oko 1.900 zaposlenika, zaposlenih na puno radno vrijeme te omogućava praksu za više od 100 učenika. METRO vjeruje u pružanje velikog asortimana robe, te nudi više od 48.000 artikala prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. U Austriji, više od 500.000 kupaca ima povjerenje u METRO više od 45 godina. METRO posluje ukupno u oko 750 samoposlužnih veleprodajnih trgovina u 25 zemalja.

Logo copyright Metro

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.