+ 385 (0) 1 379 42 96
TEHNIČKA PODRŠKA +385 (0) 99 39 62 020
EDI-SAVJETOVANJE  +385 (0) 99 68 97 128

Sve o METRO-u na prvi pogled

EDI rješenje za nadzor poslovanja u METRO-u

METRO Austrija je jedan od pionira na ovom području koji se oslanja na EDI tehnologiju od ranih 90-ih. Za METRO je izazov vezan uz narudžbe i isporuke, prije svega veliki raspon robe i dobavljača. Drugi izazov je održavanje detaljnog pregleda tekućih EDI procesa. Zato je METRO Austrija u ovoj godini uveo EDI rješenje za nadzor poslovanja, koje čini procese naručivanja i isporuke transparentnim. Florian Thoma, direktor za planiranje u opskrbnom lancu METRO Austrija, komentira motivaciju tvrtke da pokrene ovaj projekt:

Za nas je uvijek bilo vrlo važno imati ažuran pregled svih EDI operacija s našim poslovnim partnerima. Više od svega, htjeli smo znati dobivamo li EDI otpremnice za sve narudžbe, da li su pravodobno poslane itd.

METRO dobiva odgovore na sva ova pitanja u periodičnim izvješćima EDITEL-a u kojima se narudžbe i pripadajuće im otpremnice međusobno pažljivo provjeravaju. To korisnicima omogućuje da odmah identificiraju nedostajuće ili zakašnjele otpremnice za svaku nabavu robe. Uz to, usluga praćenja poslovanja daje METRO-u mogućnost obavljanja specifičnih online upita, što zauzvrat osigurava maksimalnu transparentnost u svakom trenutku.

EDITEL-ovo rješenje za nadzor poslovanja pomaže nam podići kvalitetu procesa nabave robe na višu razinu. Sada možemo jasno identificirati potencijal za optimizaciju i kasnije riješiti problem iz perspektive EDI-ja u suradnji s našim partnerima, rekao je gospodin Thoma o planovima tvrtke u budućnosti.

Alati za nadzor poslovanja tvrtke EDITEL nude mnogo mogućnosti, primjerice izvješća za e-račune, provjeru računa po pojedinim pozicijama itd.). Ove dodatne opcije mogu se dodati u bilo koje vrijeme prema potrebi klijenta.

Ukratko

  • EDI rješenje za nadzor poslovanja u METRO-u povećava transparentnost procesa isporuke na METRO-u
  • Ažurirani pregled trenutačnih EDI operacija
  • Nedosljednosti se mogu odmah prepoznati zahvaljujući pravovremenim izvješćima
  • Povećava kvalitetu nabave
  • Pomaže u otkrivanju potencijala optimizacije

 

METRO

METRO Grupa Veleprodaja, specijalist je za prehrambene proizvode i posluje s 12 veleprodajnih centara u Austriji na ukupnoj prodajnoj površini od 139.000 m² s oko 1.900 zaposlenika, zaposlenih na puno radno vrijeme te omogućava praksu za više od 100 učenika. METRO vjeruje u pružanje velikog asortimana robe, te nudi više od 48.000 artikala prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. U Austriji, više od 500.000 kupaca ima povjerenje u METRO više od 45 godina. METRO posluje ukupno u oko 750 samoposlužnih veleprodajnih trgovina u 25 zemalja.

Aktivirajte kolačiće u postavkama preglednika kako biste koristili ovu web stranicu u cijelosti.
Trenutno koristite zastarjeli preglednik koji uzrokuje moguće sigurnosne nedostatke i smanjuje korisničko iskustvo.
learn how to easily update your browser.